Az alábbi kerékpár megéri szerintetek ennyiért?
Nem nagyon vagyok képben a kerékpárokkal, emiatt kérnék véleményeket az alábbi bicikliről, mivel eről a típusról viszonylag kevés értékelést találtam. A kerékpárt előreláthatólag heti 3-4x használnám főként munkába járás miatt (egy rövid szakaszon aszfalt úton /kb 2 km/, valamint egy hosszabb szakaszon földúton /kb 7-8 km/ /A földút bukkanós, kátyús, néhol kavicsos is/.
Köszi előre is!
Nem rossz ez a bringa, de nagyon belépőszint, az összes alkatrésze az alsó polcról való, amivel a munkába járós felhasználásnál semmi gond nincs, de az ára ehhez mérten kicsit sok, szerintem ennyiért lehet ennél jobbat kapni. Itt a KTM nevet kell főként megfizetni...
Egyébként a főleg aszfalton, néha könnyű terepen tekeréshez ideálisabb választás lenne egy cross trekking bringa, haladósabb, jobbak az áttételek stb.
Jaja a turney szet az a tescos bringa szinvonala, tudom mert volt olyanom.
Ez ahogy írják munkábajáros bringa vagy a városban tekeregni.(bár arra van jobb is)
Ez nem igazán sport eszköz ,inkább szabadidős jármű.
Na ez is igaz.
De a vásárlók pláne akik nem értenek hozzá, azt várják,hogy a világ lehjobb cuccát veszikmeg 200 000Ft+ ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!