Az alábbi kerékpár megéri szerintetek ennyiért?
Nem nagyon vagyok képben a kerékpárokkal, emiatt kérnék véleményeket az alábbi bicikliről, mivel eről a típusról viszonylag kevés értékelést találtam. A kerékpárt előreláthatólag heti 3-4x használnám főként munkába járás miatt (egy rövid szakaszon aszfalt úton /kb 2 km/, valamint egy hosszabb szakaszon földúton /kb 7-8 km/ /A földút bukkanós, kátyús, néhol kavicsos is/.
Köszi előre is!
"egy hosszabb szakaszon földúton /kb 7-8 km/ /A földút bukkanós, kátyús, néhol kavicsos is/."
Szerintem itt ez a lényeges szempont, nem az, hogy 28 vagy 29-es a kerék.
5, neked nem sok fogalmad van a mtb sportról…
mind a 26”, 27,5, és a 29” nak is vannak előnyei és hátrányai, testmagasságnak egyikhez sincsen semmi köze, az a váz meretétől függ… megfelelő áttétellel pedig egy 26os is lehet fürgébb mint egy 29es…
Milyen méret kéne neked? Ha L jó, akkor ezt venném, az általad kinézett igaz hidrotárcsás fékes, de Tourney váltó van csak rajta:
#8: Már hogyne arról szólna, már az alsó középkategória is off-road kikapcsolódás, könnyű terepezés célú. Nem tesco gazdaságos monti a kérdés tárgya, amit sokan városi helyett vesznek. :)
29 es semmivel nem “gyorsabb” cserébe alsó kategóriákban legalább dögnehéz…
Egy 26”os a 3x8as rendszerrel pedig gxorsabb a legnehezebb áttételen azonos pedálfordulattal, mint egy 29es 1x es rendszerrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!