Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A VERADA kerékpár az milyen...

A VERADA kerékpár az milyen minőség?

Figyelt kérdés
VAn olyan mint a CSEPEL bicikli?

#kerékpár #VERADA
2023. febr. 23. 12:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Linkelhetnéd miről van szó, mert a Google szerint Verada márkájú bicikli nem létezik.
2023. febr. 23. 15:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom linkelni, de a face marketplacen van használtan.
2023. febr. 23. 17:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Privátba küldtem.
2023. febr. 23. 17:40
 4/10 MGéza ***** válasza:
59%
Na és miért nem ide linkelted be, baj lenne, ha esetleg minden ránéző tudná véleményezni?
2023. febr. 23. 18:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Létezik, én szoktam látni hirdetésekben. De ezek régi, retro bringák, elvileg a KTM márkán belül.
2023. febr. 23. 19:15
 6/10 MGéza ***** válasza:

Igen, így megvan, nagyjából. Szerintem ez a kiszemelt példány.

[link]

Ránézésre szerintem megérős, 7 sebességes agyváltó városi használatra célszerű, talán jobban is mint egy - vélhetően - egysebességes Csepel, vagy fölöslegesen 21 sebességes Tourney váltós.

2023. febr. 23. 19:44
 7/10 A kérdező kommentje:

Én hasonlót találtam, teljesen újnak nézki és 30000 ft.

A kérdés inkább arra lenne hogy ha tönkre megy valami benne akkor lehet e javitani , van-e alkatrész hozzá.

VAgy csere szabatos például a Csepel alkatrész hozzá.?

2023. febr. 23. 19:51
 8/10 MGéza ***** válasza:

Ezt? Azért ez mesze nem új, max szépen van lefestve, de egy új Csepel színvonalát eléri, sőt némileg meg is haladja.

[link]

Biztos nem teljes egészében csereszavatos, de amúgy: A kerekek, a kormánycsapágyak, még a váltórendszerek is jellemzően azonos gyártótól származnak, illetve szabvány méretűek, szóval jórészt az alkatrész másikkal, vagy más gyártó alkatrészével könnyen helyettesíthető, ez nem autó. A váltórendszer például a Magyarországon forgalomba hozott, főleg olcsóbb kerékpárokon jellemzően Shimano.

2023. febr. 23. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Van több sebességes, láncváltós is ezekből. Pl:

[link]

Azért ilyen korú bringáknál már szükségszerű lehet némi javítás, alkatrészcsere. Nyilván megoldható, a kérdés inkább az, hogy megéri-e?

Példaképp: Nekem van egy több, mint 30 éves retro, 6 sebességes bicajom, rövid távokon szépen elgurulgat, még pofásan is néz ki, de ha azt szeretném, hogy tökéletesen működjön a váltó, a fékek, az többe kerülne, mint amennyiért az egész biciklit vettem (ami 25 ezer kemény ft volt)...

2023. febr. 23. 20:26
 10/10 A kérdező kommentje:

8, Ezen egy por szem nincs , fémtiszta minden része.

Nézd meg a hátsó agyat, az nem a festéstől olyan .

Gondolom nem igen volt használva.

2023. febr. 23. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!