Mennyire biztonságos most Ukrajnában, azon belül Kárpátalján kerékpározni?
Félreértés ne essék, nem az esetleges háborús cselekményektől félek (amik nyilván nem érik el a környéket), hanem attól, hogy esetleg elvisznek katonának, nem engednek vissza Magyarországra a határon, ilyesmi.
Magyar állampolgár vagyok, magyar útlevéllel, ukránul egy szót sem tudok.
Illetve a másik, hogy az egészségügyi terror idején Covidra kiterjedő egészségbiztosítást kellett bemutatni a határon, gondolom ez már csak múlt, ugye?
Szia!
Magyar állampolgárként én úgy gondolom, nem fognak téged a katonai mozgosításba bevonni, és beszervezni katonának.
Egészségbiztosítást már nem kell felmutatni, anélkül is át tudod lépni a határt. Van az országnak nagyobb problémája is most a Covid-19-nél, sajnos.
Magyar állampolgár vagyok, magyar útlevéllel, ukránul egy szót sem tudok."
Ukrajnát tekintve, ennyi pont elég, hogy tátott szájjal szaladgálj a fasszzerdőben.
Más országok állampolgárait nem nagyon viszik el katonának a helyi buckalakok a nyelvismeret álltalános hiánya miatt sem. Engem sem soroztakbe sem az irakiak sem az amcsik.
Téged sem fognak.
“egészségügyi terror”
Kérdező, te tényleg ennyire sötét buta állat vagy? Ha igen, remélhetőleg elvisznek katonának, akkor majd meglátod, mi az igazi terror. Idióta barom…
Nagyon vicces vagy öcsém.
Remélem egyszer olyannal is elkezdesz poénkodni,
akinek a szülei, gyerekei, szerettei stb. ebbe az állitólag nem létező begegségbe haltak bele
, sokan közülük pont az olyan agyatlan, tanulatlan
degenerált kretenek matt mint te, akik arra nem voltak képesek, hogy a mások iránti szolidaritásból legalább a maszkot felhúzzák az ostoba proli pofájukra.
#9 Tehát nekem kellett volna korlátozni és kényelmetlen helyzetbe hozni magam, amiért mások nem voltak képesek elsősorban sport és egészséges táplálkozás révén megfelelő immunrendszert felépíteni?
Érdekes logika, remélem, nem élsz nemi életet sem, nehogy a benned esetleg már lappangó, tünetmentes nemi betegség közvetett módon eljusson olyanhoz, aki nem vészelné át egykönnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!