Milyen biciklit használ a futár a videóban?
2023. febr. 20. 15:34
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg nagyon hasonlít, köszi!
2023. febr. 20. 16:51
3/3 anonim válasza:
Láttam már többször ennek az arcnak a videóit, de lusta voltam utánaszámolni, na de most:
380 óra... azért az k. kemény. Ha napi 12 órás műszakkal számolunk, akkor az 32 nap. :D
Az 1350000 az meg bruttó, amiből jó ha marad 900k, vagyis nettó 2400 az órabér. (viszonyításnak: a minimálbér órabére 1704 Ft.) Vagyis ha normál 21 munkanapos hónapra átszámoljuk, akkor 370-380-at keres úgy, hogy gyakorlatilag csak órákat van otthon (Azt is végig alussza). És akkor a kerékpár karbanartásának költségeiről, ruházkodásról, stb nem is beszéltünk. Hát durvára nem éri meg futárkodni... Aki kis tételben, napi néhány órát megy csak annak nem is tudom hogyan lehet rentábilis....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!