Mi kerül több mint 100 000 forintba egy biciklin?
Még mindig minimálbér alatt van (és a garantálb bérminiumról még nem is beszéltünk) egy olcsó bringa ára. A 90-es végén 20e felett volt a Tesco gazdaságos bringa, a minimálbér pedig 17e volt.
Most, hogy a covid és a háború miatt világszinten óriási az infléció, még mindig jobb a helyzet, mint a rendszerváltást követő évtizedben.
"17-es, miből gondolod hogy Fidesz szavazó a kérdező?"
Abból hogy aki nem fityisz szavazó az nem véletlenül nem az! Azért nem az, mert nem csak az M1-et, meg a Kossuth rádiót nézi, hallgatja és tisztában van a világban zajló folyamatokkal. Épp ezért bolond lenne a vityára szavazni.
A fityiszesek szoktak hasonló módon rácsodálkozni a világra amikor véletlenül kidugják az orrukat a rogán féle propaganra árnyéka alól és rájönnek hogy hát semmi nem úgy van mint ahogy nekik 10-12 éve mondják.
Amikor szembe jön az igazság az fáj és ha fáj akkor jönnek ide a gyakorira meg egyéb fórumokra vinnyogni hogy jaaaj hát nem is úgy van ez a világ mint ahogy mondták nekik jáááj!
"... hallgatja és tisztában van a világban zajló folyamatokkal..."
A hozzád hasonló "nagyontájékozottak" nem fogják fel, hogy mindenhol brutális infláció van 3 éve. És a hozzád hasonló "nagyontájékozottak" mondanak olyanokat, hogy Romániában sokkal nagyobbak a fizetések.
Csak éppen a hozzád hasonlók, akik csak a KlubRádióból telexből, 444-ből és hasonlókból tájékozódnak, azok fel sem képesek fogni a valóságot. Elhiszik a propagandának, hogy csak nálunk van inflácó és persze egy szóval sem említi a ballib propaganda, hogy a románoknél évek óta minden adót a munkavállaló fizet, tehát az a bruttó sz@rt sem ér, mert agyon van adóztat.
#24!
Köszi, szépen beismerted, hogy mattot kaptál. :)
#26!
Szép példája vagy az agymosott propagandának.
Egy bringás témánál is tolod a ballib hülyeséget, pedig itt tényleg nincs helye.
Amikor meg valaki megmutatja neked a valóságot, akkor csak arra vagy képes, hogy lehülyézed a másikat, mert hozzászólni már nem tudsz, a kis buborékodban semmi olyanról nem hallottál, amit írtam.
Üdvözöllek a valóságban!
Csak azt nem értem, mi a búbánatos lópikuláért kell minden rohadt kérdésnél elkezdeni a fideszezést? Hogy jön ez ide??
Az, hogy valaki nem tanult tovább és most nem engedhet meg magának egy normális biciklit, baromira nem a Fidesz, de nem is a DK vagy a Jobbik hibája, hanem az illetőé.
Én annak idején lemondtam a bulizásról, nem csesztem el a pénz meg az időt piázásra meg hülyeségekre és képzeld, most van pénzem bringára. És nem, nem vagyok NER lovag, semmi érdekem nem fűződik a kormányzathoz, azon kívül, hogy amióta ők kormányoznak, marad pénz a zsebemben, nem adóztatnak szét azért, hogy a lumpenprolik szavazatát megvegyék kilóra.
De hogy a fészkes francba jön ez ide egy ilyen kérdéshez???? Nektek esküszöm fizetnek azért, hogy témától függetlenül kezdjetek el Orbánozni meg óbégatni.
Baromi unalmas már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!