Érdemes használt kerékpárt venni, ha meg tudom venni az újat is? Az új 300. Egy alig haszn@ltat találtam 150-ért.
Az attól függ hogy mit akarsz. Ha például outi a cél, akkor egy régebbi, jobban felszerelt, agresszív vázgeometriájú, sportcélú nem biztos hogy annyira megfelelő lesz neked mint egy új, középkategóriás endurance.
Probléma még a megfelelő méret megtalálása. De nem csak magyar piacot érdemes nézni, Ausztria, Németország, Hollandia, itt népszerű a kerékpársport, ha szállít az eladó ide és jól kijössz úgy is akkor érdemes megfontolni. Például itt van választék:
Akkor mi a kérdés? De amúgy ha van időd, most úgysincs még szezon, vadássz, biztos találsz sokkal jobbat is majd.
Nekem ez a keresetkiegészítésem, csak montikkal, kb havonta kifogok 1-2kecskét, amin lazán keresek 50-100ezret csak azzal, hogy megveszem és el is adom, marhasokszor árulnak bringát sürgősen eladót millió okból, legutóbbi legjobb szerzeményem egy full deore felszereltségű 29es 75000ért, tulaj 1 nappal osztrákokhoz költözése előtt mélyen ár alatt adta el.
Azért olyan marhanagy kockázat nincs abban ha egy olyan bringát talál amit jelenleg is árulnak és ugyanazt a modelt megtalálja használtan 150ért… még egy nagyobb hiba esetén is sporol rajta legalább 100.000ret…
Max az van ott kockázatnak, ha esetleg lopott, de én pl ezért íratok mindig adásvételit, hogy tudjam bizonyítani, hogy jóhiszeműen vásároltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!