Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpározáshoz melyik a...

Kerékpározáshoz melyik a legjobb hátsó lámpa amit nappal is lehet használni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2023. febr. 8. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
A Flaret sokan használják. Ha van Garmin vagy egyéb kompatibilis GPS-ed, az automatikusan kapcsolja. Ez egy tök jó funkció, ahogy az automata éjjeli módra váltás is. Én azt venném, vagy GPS mellé radarosat, ha országúton is tekersz (Garmin Varia). Az viszont rohadt drága.
2023. febr. 8. 10:34
 2/4 anonim válasza:
45%
Őszintén szólva én ennyit nem adnék egy hátsó lámpáért.
2023. febr. 8. 18:13
 3/4 anonim ***** válasza:
A Cateye Viz450 jó cucc, nappal is észrevesznek vele. Van autós módja is, amikor kilométerekről látszol és kerékpárbarát módja is, amivel ha csoportban tekersz, nem égeted ki a mögötted jövő biciklis szemét.
2023. febr. 8. 19:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a legjobb biciklis lámpámat az Aldiban vettem, az első-hátsó kombóban kb 5000 forint volt, ledes, nagyon fényes, többféle üzemmódja is van, USB-ről lehet tölteni. Annál jobb szerintem nem kell senkinek.
2023. febr. 9. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!