Melyik a legjobb bicikli kerekparozashoz, jol gyorsuljon, jol lehessen turazni vele(inkabb női erdekel) ?
Oke, max 200ig. De lehet olcsóbb is😉
Mert nem elektromosra gondoltam.
Cross-trekking.
Ha egy picit tudod emelni az összeget, mar egesz jókat is kifoghatsz. Merida, ktm, kellys...
Valamilyen aluminium-vázas trekking, nem túl vastag gumikkal. Ha nagyobb részt városban, aszfalton használod, kényelmes a hajlított kormány, de ilyen inkább city-bringákon van. Használtan ki lehet fogni olyat, ami városi jellegű, de több sebességes, tehát túrára is használható. Nekem pl. az egyenes kormány nagyon kényelmetlen.
De ha biztosra akarsz menni, mindenképp próbáld ki, lehetőleg többet is! A vázméret, és annak kialakítása sem mindegy, és a felszereltség valamint a gumik is számítanak.
Ez eléggé alapfelszereltsegű, de csajos es belefer a keretösszegedbe.
Ahogy azcelőző is tanacsolta, vazmeretre is figyelj oda. Vannak táblazarltok h milyen testmagassaghoz mekkora jó.
Használtakból pl. ilyen, szerintem jobban járnál vele, mint mondjuk egy "tesco gazdaságossal" :
Elektromost ennyiért valami Vigor szintű ócskavasat kapnál, azt meg minek...? :) Hm, ennek a cégnek elég jó ajánlatai vannak, nyugati használt import, garit is kapsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!