Kerékpározáshoz melyik a megfelelő androidos app?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tanácsot kérek. Most kezdek tekerni, szedem össze ami kell a bicajozáshoz. Van egy fölös telefonom ( Xcover4), azt használnám GPS-nek és sebességmérőnek. Milyen appot ajánlanátok erre a célra? Amit elvárok ( szeretnék) a programtól: ingyenes ( vagy egyszeri alacsony ár, de minimum ingyenes kipróbálás), offline térkép és üzemelés, elmenthető és PC-n tárolható útvonal-mentés.2023. febr. 2. 09:54
3/10 A kérdező kommentje:
De a Strava fizetős nem? Ráadásul offline nem működik a térképe, ha jól tudom.
2023. febr. 2. 14:05
4/10 anonim válasza:
Van ingyenes verziója, ami már nagyon sok mindent tud, illetve ki is lehet próbálni egy hónapig ingyen a pro verziót. Én kipróbáltam, de aztán visszamondtam az előfizetést, mert nekem bőven elég amit az ingyenes tud.
Én úgy tudom van offline térkép, de még nem próbáltam.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. febr. 2. 15:06
6/10 anonim válasza:
Én is próbáltam telefonnal, de nem működött jól. Lemerül, sérülékeny, napfényben nem látszik rendesen, érintőkijelzőhöz meg kell állni, nem testreszabható, stb. Vettem egy biciklis GPS-es órát (Wahoo Elemnt Bolt), az tud mindent, elmegy 15 órát és tökéletesen látszik napfényben is.
7/10 A kérdező kommentje:
Én is néztem ezeket, de a költségcsökkentés lenne a cél. Így is fél milla felett van a projekt ( kerékpár + tartozékok, kiegészítők).
2023. febr. 2. 21:50
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi, erről még nem is hallottam. Megnézem.
2023. febr. 5. 19:54
10/10 anonim válasza:
Ha nem okosórával használod, javaslom a Suunto cég másik appját, a Sports Trackert, egyszerűbben kezelhető.
Sokkal jobb, mint a Strava, van benne ingyenes útvonaltervező, ami rendkívül jól ismeri a tiltott főutakat, tudja a különbséget a földút és aszfaltút között (hibája viszont, hogy az időszakos határátkelőket mindig beleveszi a számításba). Ezenkívül a pulzusadatokról is pontosabb visszajelzést ad, mint a Strava.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!