Melyik gyártó csinál elektromos rásegítésű szobakerékpárt?
Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 18:13
2/10 anonim válasza:
Szerintem semelyik😄 Amúgy tényleg mire lenne jó a rásegítés a szobában? Ha nem bírod már tekerni annyira, akkor vagy abbahagyod és leszállsz róla, vagy kisebbre rakod az ellenállást.
3/10 anonim válasza:
Tévedtem, te jó ég mégis létezik, bár inkább terápiás célra. [link]
4/10 anonim válasza:
[link] Ez 70wattos motorral segít rá.
5/10 anonim válasza:
3-as
Nem tévedtél. Ezek nem azért elektromosak mert elektromos rásegítés van bennük a tekeréshez.
6/10 anonim válasza:
1-es
Elsőre én is ezt gondoltam, de jobban belegondolva van értelme. Mozgásterápia, rehabilitáció lehet a felhasználás célja.
7/10 anonim válasza:
Ne legyetek már ennyire hülyék :D Az elektromos szobabicikli attól elektromos, hogy motor állítja az ellenállást, nem bowden. Ettől még nem segít rá. Ha nem bírod hajtani, egyszerűen lejjebb veszed az ellenállást, akár nullára és kész. Minek kellene bele rásegítés?
8/10 anonim válasza:
Amit a 4-es írt, az nem szobabicikli, hanem egy gép, ami mozgatja a lábadat.
9/10 NTBS válasza:
Szerintem ilyen nincs. Az egy másik kategória.
10/10 Juliusz48 válasza:
Ha van, akkor az lenne az értelme, hogy ne csak hőt termelj, hanem használható energiát mondjuk egy akkucsomagra. Igazából a konditermekben lenne értelme egy csoportnak, az energia kinyeréséhez. Világítás, szellőzés, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!