Elektromos roller féktárcsát lehet benzines ronggyal tiszítani?
Úgy hívják hogy féktisztító, bemész a boltba és veszel.
Benzinnel óvatosan mert sokszor adalékanyagok vannak benne amiktől csúszni fog a fék
Fújd rá a betétre is nyugodtan a féktisztítót, nem lesz baja tőle.
Viszont a műanyag részekre, gumikra, kábelekre ne fújj rá, mert azokat lehet hogy megeszi reggelire.
Én motorbenzinnel szoktam a kerékpárom féktárcsáit áttörölni, sosem maradt zsíros... nem is értem mire gondolt a költő, hogy a benzintől zsíros lesz/marad a felület.
#4 autók motorjainak kenésének egy részét az üzemanyag biztosítja, nem véletlenül volt régen ólom származék a benzinben.
Nem ajánlatos vele féktárcsákat takarítani aminek pont az a lényege hogy súrlódjon. Nem úszni fog a zsírban ha bekened benzinnel, de lesz rajta egy enyhén síkos réteg ami csökkenti a fék hatékonyságát
Köszönjük Dr. 5-ös! Jó'van, akkor ne kenyegessed a tárcsát benzinnel! Ha a dr. mérnük kémikus azt mondja, akkor véletlenül se töröld le benzinnel! Nehogy!!
Most pedig elmegyek és rácsukom a tökömra a garázsajtót, így vezekelek az elmúlt 30 év miatt amikor mindig motorbentinnel tisztítottam a féket. Legközelebb motorolajjal fogom áttörölni véknyan! Az jó rá?
#6 Nem hiszem hogy arroganciával megoldasz bármit.
Tőlem azzal törlöd a tárcsádat amivel akarod, ha akarod be is zsírozhatod, nem az én dolgom, ettől függetlenül nem véletlenül létezik fék tisztító amit pontosan erre találtak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!