Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Telefont lehet kerékpáron...

Telefont lehet kerékpáron sebességmérésre használni?

Figyelt kérdés
Kerékpár vásárlás előtt állok, és ahogy írom össze a szükséges felszereléseket, a sebességmérőhöz érve jutott eszembe ez a kérdés. Van egy használaton kívüli Xcover4-es telefonom, elvileg ezzel ( egy tartóval) kiválthatnám a sebességmérőt a GPS-funkciójával? Úgy értem, van-e olyan APP, ami erre megfelel, úgy, hogy nem az útvonalat mutatja, hanem a sebességet?
2023. jan. 10. 19:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Akkor mi lenne ha kipróbálnád? Hm?"

Köszönöm, igazán hasznos ötlet!

Csak ahhoz előbb kéne bele kártya, kellene net-kapcsolat hogy letöltsem a programot, azt telepíteni kellene, és utána tudnám kipróbálni, bár még a biciklit sem vettem meg. De azért köszi még egyszer! Jó ha az embert időnként figyelmeztetik mennyire ostoba, mert különben elbízná magát.

2023. jan. 11. 11:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Cinizmus helyett miért nem próbálod ki?

Ha amúgy is offline módban szeretnéd használni, akkor minek bele sim kártya?

Az appokat le tudod tölteni wifin is, ahhoz sem kell sim kártya.

És kerékpár sem kell ahhoz hogy megnéz megtalálja e a poziciódat sim kártya nélkül. Ha igen, akkor a sebességet mutató appok is működni fognak.

Tényleg ennyire korlátort vagy, vagy csak imádod ha hülyének néznek?

2023. jan. 11. 15:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Én a bikeometer-t használom útvonalat+sebességet is mutat offline is.
2023. jan. 11. 16:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. jan. 11. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!