Telefont lehet kerékpáron sebességmérésre használni?
Figyelt kérdés
Kerékpár vásárlás előtt állok, és ahogy írom össze a szükséges felszereléseket, a sebességmérőhöz érve jutott eszembe ez a kérdés. Van egy használaton kívüli Xcover4-es telefonom, elvileg ezzel ( egy tartóval) kiválthatnám a sebességmérőt a GPS-funkciójával? Úgy értem, van-e olyan APP, ami erre megfelel, úgy, hogy nem az útvonalat mutatja, hanem a sebességet?2023. jan. 10. 19:40
2/14 A kérdező kommentje:
És melyik az? Offline is működik?
2023. jan. 10. 20:12
4/14 A kérdező kommentje:
A Strava sok mindenre jó, de nem találtam olyan funkciót, ami a pillanatnyi sebességet jelezné - azaz sebességmérőként funkcionálna.
2023. jan. 10. 20:25
5/14 anonim válasza:
miután elindítod a tevékenységet, akkor már mutatja a sebességet.
De van rengeteg sebességmérős app
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. jan. 11. 08:41
8/14 A kérdező kommentje:
És a Strava működik offline módban is, vagy folyamatos net-kapcsolat kell hozzá?
2023. jan. 11. 08:42
9/14 anonim válasza:
Működik offline. Réges-régen kell net az indításnál.
De a sebessége leglényegtelenebb adat egy tekerésnél. Amikor telefonnal mértem, akkor mindig csak a zsebemben volt.
10/14 anonim válasza:
Nálad van a telefon? Akkor mi lenne ha kipróbálnád? Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!