Hogyan orvosolható ez a hiba?
Figyelt kérdés
Ha biciklizés közben nem hajtok pár pillanatig, vagy megállok mondjuk egy lámpánál, majd újra hajtanám, sokszor nincs hajtás, csak jó pár pedálfordulat után lesz újra.
Megjegyzem, ma használtam először a szervizelés után a biciklit, eddig semmi ilyen problémát nem vettem észre...
2023. jan. 1. 13:04
1/6 anonim válasza:
Én nem nyúlnék hozzá, visszavinném a szervizbe.
4/6 anonim válasza:
Nem ártana tudni, hogy mit csináltak, mit cseréltek a bringán is milyen váltórendszer van rajta.
És azt sem, hogy nálad mit jelent az, hogy nincs hajtás.
5/6 anonim válasza:
Hát, nem tudom, nekem akkor "nincs hajtás", ha leesik a lánc.
6/6 anonim válasza:
Akkor is elmehet ahajtás ha a kazetta nem jó.
Ezért kértem, hogy legalább a színét mondja meg a biciklinek!
Az már csak ha lenne a torténha tudnánk azt is milyen hajtáslánca van. Agyváltó, kazetta, menetes racsni, milyen váltója van, mit cseréltek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!