Ezek közül melyik márka legyen?
Szeretnék venni a rendes bringám mellé városi cirkálónak egy régi, olcsó outit. Ezek közöl a márkák közül melyek azok amiket érdemes?
Atala, Csepel, Peugeot, Raleigh, Puch, Favorit, Bavaria.
Esetleg más? Kifejezett valami olcsóbbat keresek, amit nem félek kint hagyni a utcán, tehát ilyen vintage Pinarello-k, Bianchi-k meg Colnago-k nem játszanak :)
Az a terv, hogy a koskormány egyenesre lesz cserélve. Igazából szívem vágya egy ilyen kis vintage outi, szóval mindenképp ilyet szeretnék. :)
A cél egy kis könnyű és gyors bicó lenne, amiért nem aggódom. Nem kell rá csomagtartó, sárvédő, semmi. Van egy mindentudó bicóm, ha esik és/vagy cipekedni akarok, majd azzal megyek. :)
Az érdekelne, hogy ezek közül az olcsóbb kategóriás gépek közül, melyek a jók, és mi az amit biztos ne vegyek meg, ha van ilyen.
Köszi :) Igen, kifejezetten valami 'patinás' darabra gondoltam. :D ütött-kopott, de azért látszik alatta a szépség. :)
Nem akarok ez a 'régenmindenjobbvolt' típus lenni, na de a bringák régen tényleg sokkal szebbek voltak. Azok a szép muffolt vázak... Imádom. :)
Biztos nagyon szép az is :)
Nyilván ha veszek ilyen szaladgálóst, az is szép lesz és azt is meg fogom szeretni és sajnálni fogom ha ellopják. De inkább azt vigyék mint a félmillásat.... Nem olyan rég egy barátnőmmel beültünk egy helyre egy szar környéken, én meg végig a kint hagyott bringáért aggódtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!