Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ilyen kerékpárt lehet valahol...

Ilyen kerékpárt lehet valahol vásárolni? Esetleg idehaza is elérhető?

Figyelt kérdés
[link]

2022. dec. 15. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
sehol.
2022. dec. 15. 16:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ebböl a bringából csak 1darab van. Ez is csak bemutató darab.

De a hasonló időfutam bringák 2,5-3millió körüli áron kaphatóak.

Téged nyilván a gumi izga,azt a Smart tire gyártja vagy fogja egyszer gyártani.

2022. dec. 15. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaj te vagy az a világvégehívő?

Mi lett ebből a kategóriából? 2 hónapig szivatott mintket az a nagyokos akinek nempiros, egészenbiztosanférfivázas, neves versenybivigli kellett a jófogásról húszezeré'. Most meg egy prepper ássa be ide megát?

Vegyél néhány gumiköpenyt, vegyél egy vákumozógépet is és vákumfóliázd be! Sok évig el fognak állni száraz, hűvös, fénytől védett helyen. Arra figyelj, hogy fektetve tárold őket, hogy ne tudjanak deformálódni. Ha kicsit túl akarod tolni, akkor olyan vákuumozót veszel amivel lehet adagolni védőgázt is, akkor kb a világ végéig el fog állni a gumi. Nekem van 20 éves gumim a (száraz, jól szellőző) szuterénben és kb semmi baja nincsen.

Mellesleg a vákuumozógépet másra is lehet használni, rengeteg mindent el lehet tenni vákuumcsomagolásban! Liszt, rizs, cukor ésatöbbi! Nekem van egy pici, kajákhoz való vákuumozógépem, a kerékpáros cuccaimat amit viszek túrázni azt is becsomagoltam vele, így nem zörög és olyanok mintha újak lennének, mert a csomagolás kopik, nem a tartalma.

2022. dec. 15. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

3: :-))))

Már-már hiányérzetem volt, hogy nem volt meg a napi jófogásos "megéri-e megvenni" kérdése...

2022. dec. 15. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:
felveszel vele a kapcsolatot, és rohadt drágán fizetsz előre
2022. dec. 17. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!