Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciklit szeretnék vásárolni....

Biciklit szeretnék vásárolni. Mi a véleményetek az alábbi 4 modellről?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy biciklit vásárolni, egyelőre újban gondolkodom. Hobby célra használnám, Balatonon biciklizés, itthon. Erdőben nem tervezek biciklizni. Tehát inkább az aszfaltos út visel előnyt (úgy 95%-ban).

Nézegettem bicikliket, úgy 100 000 Ft környékén, és ezt a 4-et találtam vonzónak.

Vannak esetleg valakinek tapasztalatai valamelyik modellel?

[link]

[link]

[link]

[link]

Használt bicajok között nem néztem egyelőre körbe. Azért szeretnék újat, hogy jó ideig ne legyen vele gondom. Illetve ilyen "normál" vázasat szeretnék, hogy hátsó csomagtartót tudjak rárakni, arra pedig táskát, cuccokat.

Lehet, hogy rövidebb túrákat is tennék velük (pl 50 km, vagy akár több).

90 kg vagyok, és kb 185 cm, ffi. Már ha ez lényeges. :D

Köszönöm előre!

2022. máj. 23. 18:12
A kérdező szavazást indított:
1. bicikli, MISSION CROSS 28"
2. bicikli, FLASH 29"
3. bicikli, FLASH 2 29"
4. bicikli, FLASH 27"
Nézz körbe használtak között.
Egyiket sem ajánlom.
10 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Neked nem MTB kell, hanem egy 28-as trekking, tehát ilyesmi:

[link]

2022. máj. 23. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Egy ipyet vettem, nemrég, de még nincs tapasztalat

2022. máj. 23. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Aszfaltra ne mountain bike-ot vegyél, hanem cross/trekkinget vagy ha sportosabb vagy, fitness kerékpárt. És ne vegyél gagyit, mert az csak arra lesz jó, hogy elmenjen a kedved az egésztől. A 100.000 elég kevés mostanában új biciklire.
2022. máj. 23. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Én ezt találtam, szerintem nem olyan rossz vétel, jól felszerelt, szép állapotú, minőségi alkatrészek (sram). Jó az RST teleszkóp kb. mintha merev villa lenne, de a nagyobb felütéseket ez is csillapítja.

[link]

2022. máj. 24. 08:46
 5/7 anonim ***** válasza:
És még annyi, ilyen hervises f@st ne vegyél kérlek szépen...
2022. máj. 24. 08:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek a #3-assal, 100e-ért újonnan csak ócska tákolmányokat lehet kapni, noname felszereléssel. Kb. annyit érsz el vele, hogy az életkedved is elmegy a biciklizéstől.

Inkább egy használt, de jó felszereltségű bicajt válassz. Trekking lesz a jó neked.

2022. máj. 24. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is használt trekkinget javasolnék. És ne Herviseset. Akkor már inkább Decás legyen. De én használtan egy noname, de stramm, jó állapotú trekinget vettem szakszervizből.
2022. máj. 24. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!