Milyen cross-trekking kerékpárt választanátok 150.000-200.000 Ft értekben ?
Cross-trekkingek közül.
Egyelőre hobbi/mindennapi célra. 2-3 naponta 10-30km közötti kerékpározásra főként kerékpárúton esetleg ritkán murvás földúton (sík tereppel) és néha városban.
Érdekelne az ajánlott tipusok (esetleg márkák) szervíz/alkatrész elérhetősége is. Nem vagyok képben sajnos ezekkel.
Köszi előre is :)
Merida Crossway sorozat tök jó.
Viszont azt vedd figyelembe, hogy ugyanazért a pénzért ugyanazt kapod mindegyik gyártónál. Nem csak a kerékpárokra igaz ez... fotógép, számítógép, horgászfelszerelés, autók, stb... Ugyanabba a kategóriába eső eszközöknél nincs számottevő különbség az egyes márkák között.
A kerékpároknál sem igazán a márkajelzés számít, mert az a gyáró általában csak a vázat gyártja - vagy azt sem - és a kerékpár alkatrészeit beszállítóktól szerzi be. Összerakja, felmatricázza és kész.
Azt kell megnézni, hogy a kiszemelt kerékpáron milyen alkatrészeket használt a gyártó. Váltók esetében az 1-es kolléga által említettek azok a kategóriák amivel biztosan nem fázol rá. Viszont ezek már 10 éve sem voltak kaphatóak ennyi pénzétz.
A te igényeidnek az Alivio felszereltség is bőven elég lenne.
Nekem ilyen van, napi 20-30 km-t tekerek vele, komolyabb gondom nincs vele:
Végül találtam egy használt, de szuper, még garanciális, augusztusban szervizelt, újszerű Genesis speed cross SX Pro kerékpárt a méretemben.(kitámasztóval, csomagtartóval gratis).
120.000 Ft-ért tudtam elhozni nagyon örülök neki.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!