Javasolnátok (sí)maszkot télire? Illetve mire érdemes figyelni?
Csak a hideg ellen kell? A Decathlonban is kapsz különféle vastagságú és árú balaklavát. Menj oda, és próbálgasd.
Nem mindegy, hogy outival akarod nyomni télen is 30-50 kmh-val, vagy pedig csak a belvárosban közlekedsz gyökkettővel.
3: nekem is ilyesmi van, valami kiárusításkor vettem ott 490-ért. :) Városban teljesen elegendő télen is. :)
Sima egyrétegű, színes. Duplán hajtom, pont jó így. :)
4. Nekem sima fekete thermo anyagú van télre, nagyon szeretem. :)
5. Ez elég menő cucc! Próbáltad is, jól funkcionál? El tudom képzelni hogy csak idegesít hogy miindig elcsúszkál az orromnál a lyuk. :D
Nekem jól funkvionál, bár az én orrmányon elég méretes, én 2éve vettem wish-ről, frankón működik, egyetlen hátulütője ha a párától el kezd csöpögni az orrod, akkor tud igénytelenül festeni az ember, pláne ha rá is fagy :D
Erdélyben -20fokban volt hogy úgy néztem ki, mintha egy dumb és dumber jelenetből jöttem volna :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!