Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Javasolnátok (sí)maszkot...

Javasolnátok (sí)maszkot télire? Illetve mire érdemes figyelni?

Figyelt kérdés
Budapesten elsősorban
2022. nov. 22. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Símaszkot nem javasolok, inkább szmogszűrős maszkot
2022. nov. 23. 09:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Csak a hideg ellen kell? A Decathlonban is kapsz különféle vastagságú és árú balaklavát. Menj oda, és próbálgasd.

Nem mindegy, hogy outival akarod nyomni télen is 30-50 kmh-val, vagy pedig csak a belvárosban közlekedsz gyökkettővel.

2022. nov. 23. 10:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem városon belül az olyan túlzás. Nekem van egy sisak alá való sapim, és egy csősálam, amit össze lehet húzni a tetején. Így fel tudom húzni csak az államra, vagy a számra, vagy az orromra, attól függően hogy milyen az idő. Stabilan ott marad, tök kényelmes. 1500 kökemény pénzért vettem a decathlonabn. :D
2022. nov. 23. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:

3: nekem is ilyesmi van, valami kiárusításkor vettem ott 490-ért. :) Városban teljesen elegendő télen is. :)

Sima egyrétegű, színes. Duplán hajtom, pont jó így. :)

2022. nov. 23. 10:58
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Szájon be, orron ki, szmogszűrős is, melegen is tart, szemüveg sem párásodik be.

2022. nov. 23. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:

4. Nekem sima fekete thermo anyagú van télre, nagyon szeretem. :)

5. Ez elég menő cucc! Próbáltad is, jól funkcionál? El tudom képzelni hogy csak idegesít hogy miindig elcsúszkál az orromnál a lyuk. :D

2022. nov. 23. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem jól funkvionál, bár az én orrmányon elég méretes, én 2éve vettem wish-ről, frankón működik, egyetlen hátulütője ha a párától el kezd csöpögni az orrod, akkor tud igénytelenül festeni az ember, pláne ha rá is fagy :D

Erdélyben -20fokban volt hogy úgy néztem ki, mintha egy dumb és dumber jelenetből jöttem volna :D

2022. nov. 23. 13:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!