Mennyiért vennétek meg ezt az outi bringát ezzel a felszereltséggel? Shimano Tourney 2x7s fékváltókarok, Tourney váltók Neco hajtómű Tektro duplaforgáspontos féktestek Duplafalas alumínium felnik
Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 21:05
11/11 anonim válasza:
Szerintem kb. bárki érzékeli a különbséget, de attól még nem föltétlenül zavaró. Tízből kilencszer a tourney is simán vált, a maradék egy esetben esetleg vissza kell váltani és újrapróbálni, és ezt persze pont akkor csinálja, mikor elszámolom az emelkedőt és eleve nem az optimális pillanatban váltottam, szóval sokat lassulok tőle. Lehet, hogy rondábban kattan, kevésbé szépen veszi át a láncot, nem mozog olyan finoman a váltókar stb. De attól még ugyanúgy süt a nap vagy esik, csicseregnek a madarak vagy épp nem. Nekem ez nem számít annyit, amennyivel drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!