Milyen kerékpáros kilométerórát érdemes venni?
Figyelt kérdés
Ezek kellenének bele:
folyadékkristályos kijelző,
magassági szintet folyamatosan tudja mutatni,
pontos adatot mutasson
2022. nov. 20. 18:55
2/10 A kérdező kommentje:
inkább használnék külön eszközt, a telefon hamar lemerül ha folyamatosan világít a kijelzője
2022. nov. 20. 19:23
3/10 anonim válasza:
Minek neked a magassági szint folyamatosan?
Általában az elevation gain a végén összegzödik.
4/10 A kérdező kommentje:
pl mikor mászok meg egy hegyet, és tudom milyen magas, legyen viszonyítási alap hogy mennyit kell még felfele menni
2022. nov. 20. 19:33
5/10 anonim válasza:
Én bryton márkájút használok.
Személyre szabható kijelző adat, Bluetooth kapcsolat, hívás és üzenet kijelzés, egyéb Bluetooth szenzor párosítható, gps, app-l minden paraméter megnézhető, automata háttérvilágítás, stb
Van benne magasság mérő is, bár én azt annyira nem figyelem.
6/10 A kérdező kommentje:
Barometrikus magasságmérőset keresnék.
2022. nov. 20. 19:46
7/10 anonim válasza:
Garmin Edge 130 vagy 530, Wahoo Elemnt Bolt, Bryton 15E. Ezekben mind van GPS és barometrikus magasságmérő.
8/10 anonim válasza:
Barometrikus van legtöbb órában.
Az máshogyan pontatlan, mint a GPS-es. :)
Az olcsóbb Bryton-ok mind tudják, amit szeretnél.
9/10 anonim válasza:
brytonok egész jók - a komolyabbak.
10/10 anonim válasza:
Ahogy a 8-as írja, egyik se teljesen pontos. A barometrikus kicsit pontosabb, mint a térkép alapú, de ott is előfordul, hogy végigmész ugyanazon az útvonalon kétszer és 10-15%-os eltérés van. Főleg ha közbejön egy időjárás változás, pl. beborul az ég vagy elkezd fújni a szél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!