5 fokban lehet biciklizni hétköznapi téli kabátban és melegítőben?
Figyelt kérdés
Arcvédő vagy valami egyéb egészségvédő felszerelésre szükség van kinti biciklizéshez?2022. nov. 17. 09:53
21/35 anonim válasza:
Szitáló ködben még jó, hogy vízesek voltak.
24/35 anonim válasza:
19:
Én fordítva látom, 5 fok nyirkos időben főleg ha viszonylag intenzíven tekersz, sokkal durvábban túl tudsz melegedni, mint száraz időben, egyszerűen azért mert kevésbé tud a tested párologtatni, így jobban átmelegszel illetve megizzadsz. Vagy -15 fokról beszélünk? Mert a válaszok alapján mintha Szibériába készülnének az emberek +5 fokban.
25/35 anonim válasza:
En voltam, a terdizuletem nagyon megfazatt 1 ora utan
26/35 anonim válasza:
+5 fok nekem már félút Szibéria felé.:)
Ettől függetlenül ma is megizzadtam az esőben hazafelé.:(
27/35 anonim válasza:
25: ha érzékeny a térded, érdemes venni ilyen gumírozott térdmelegítőt, amit a nadrág alá húzol fel.
VAgy persze van külső térdvédő is, akár tépőzáras is.
28/35 anonim válasza:
27# igen, ez lesz majd.
Alaoltozetem volt, de igy is megfazott, es nem tudtam normalis tekerni, tudjatok ilyenkor szedules erzetet is ad
29/35 anonim válasza:
Nekem alulra a szűk cicanadrág vált be, abban nem fázik a térdem sem. Fölé meg szabadidőnadrág, vagy vízlepergetős sportnadrág, időjárástól függően.
30/35 anonim válasza:
Sokan írjátok a cicanacit. De egy rendes aláöltözet ég és föld. :) igaz, jóval drágább. Mondjuk 5 fokban még teljesen mindegy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!