Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Filozofálok. Aki el akar...

Filozofálok. Aki el akar kezdeni bringázni, az ugye ne vegyen olcsót,mert elmegy a kedve. De ha drágát vesz,és mégsem jön be a dolog,akkor mi van?

Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 13:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Akkor eladod a vaterán, vagy a testbike bolhán, vagy akárhol máshol....
2022. nov. 16. 13:48
 2/11 anonim válasza:
77%

Úgy értik, ne Xiamcsoang mindenes boltjában vegyél egy 9999 forintos, mindent is tudó, "aluvázas", 128 sebességes csodát.

Ha drágábbat veszel, vigyázol rá, törődsz vele, akkor normális körökben el tudod adni, ha nem jönne be.

2022. nov. 16. 13:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen,de a 300-ért vett gépet,jó ha el lehet adni 200-ért.
2022. nov. 16. 14:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem megy el a kedve, ha így lenne, alig lennének olyanok, akik szeretnek bringázni. Egyszerűen arról van szó, hogy akinek komoly hobbija a bringázás, az ismeri a korlátait az olcsóbb bringáknak, és magából kiindulva nem tanácsolja kezdőknek ezeket megvenni. Pedig valójában a legjobb ha te ismered meg az első vagy első néhány bringád korlátait.
2022. nov. 16. 14:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

3: akkor kölcsönözz ki egy bicajt két-három hétre, és nézd meg, hogy lesz-e kedved hozzá.

Amúgy pedig: olyan hiány van még mindig a COVID óta új bringából, hogy ha csak egy-két hónapot használod, utána teljes áron el fogják vinni pár nap alatt.

2022. nov. 16. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

Használtan kell venni egy jó állapotú biciklit.

Ha nem fogod megszeretni a tekerést, amilyen infláció van, jó eséllyel ugyanannyiért el is fogod tudni adni.

2022. nov. 16. 17:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem van egy eladó, olcsó női bicajom, de most, hogy itt a tél, nem kell a kutyának sem.:(
2022. nov. 16. 17:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Sosem volt drága biciklim, mégsem ment el a kedvem a tekeréstől. Igaz, én sosem sportszerűen bringáztam, de gyerekkoromban pl. a Csepel Camping is tökéletes volt arra a célra, amire használtam a lakótelepen és környékén.:)
2022. nov. 16. 17:58
 9/11 anonim ***** válasza:
55%

8: nem arról van szó, hogy drága bicajt ajánlottak neki.

Csak azt, hogy ne valami ócska teszkógazdaságos kínai ipari hulladékot vegyen.

2022. nov. 16. 19:46
 10/11 anonim ***** válasza:
én 2021 vettem 340eft 29 xc mtb most 380 vannak hasonlók
2022. nov. 16. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!