Bármilyen régi, vagy külföldi bringát fel lehet újítani, vagy meg lehet javítani szakszerűen? Kapni mindent hozzá?
Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 14:08
11/15 anonim válasza:
Igen de az emberek többsége nem.ismer ügyeskezű nyugdijas esztergályost. Én ismertem...meg is halt már.
Ursus black-erről meg most hallok előszőr.
Igy megvolnék lőve ha komplett bármit akarnék gyártatni.
12/15 anonim válasza:
Úgy kezdtem, akarat és kapcsolatok kérdése.
Kapcsolatokat bármikor lehet építeni, csak akarni kell.
13/15 MGéza válasza:
Én is rákérdeznék: Mi számít réginek? Egy 2000-es évek végén készült vagy újabb használt már nagyjából ugyanazokat a szabványokat használja mint egy mai kerékpár.
Példa: Nekem a kerékagyam kónuszos lett. Elkezdték nekem nyomni a szöveget hogy hú, hát ezt a fajta deore agyat már nem gyártják, az egész kerék kuka. Kicsit kutakodva kiderült hogy az "új" típusú deore agy teljesen ugyanaz, csak más cikkszámot kaptak az alkatrészek...
14/15 MGéza válasza:
*Javítom magam: 2000-es évek elejétől készült.
15/15 anonim válasza:
Konkrét típus ismerete nélkül nem lehet erre a kérdésre válaszolni. Nagyon sok 90-es évek elejei Scott, Anlen, Diamond Back, stb kerékpár még mindig használatban van. Nyilván 30 év alatt már a sokadik lánc, fogaskeréksor, fékpofa stb lett cserélve rajtuk. Be kell vinni egy kerékpár szervizbe, vagy ha van némi műszaki érzék és szerszámok lehet otthon nekilátni. Állapottól függ, hogy megéri-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!