Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Bármilyen régi, vagy külföldi...

Bármilyen régi, vagy külföldi bringát fel lehet újítani, vagy meg lehet javítani szakszerűen? Kapni mindent hozzá?

Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 14:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen de az emberek többsége nem.ismer ügyeskezű nyugdijas esztergályost. Én ismertem...meg is halt már.

Ursus black-erről meg most hallok előszőr.

Igy megvolnék lőve ha komplett bármit akarnék gyártatni.

2022. nov. 15. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Úgy kezdtem, akarat és kapcsolatok kérdése.

Kapcsolatokat bármikor lehet építeni, csak akarni kell.

2022. nov. 15. 22:32
 13/15 MGéza ***** válasza:

Én is rákérdeznék: Mi számít réginek? Egy 2000-es évek végén készült vagy újabb használt már nagyjából ugyanazokat a szabványokat használja mint egy mai kerékpár.

Példa: Nekem a kerékagyam kónuszos lett. Elkezdték nekem nyomni a szöveget hogy hú, hát ezt a fajta deore agyat már nem gyártják, az egész kerék kuka. Kicsit kutakodva kiderült hogy az "új" típusú deore agy teljesen ugyanaz, csak más cikkszámot kaptak az alkatrészek...

2022. nov. 16. 10:17
 14/15 MGéza ***** válasza:
*Javítom magam: 2000-es évek elejétől készült.
2022. nov. 16. 10:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Konkrét típus ismerete nélkül nem lehet erre a kérdésre válaszolni. Nagyon sok 90-es évek elejei Scott, Anlen, Diamond Back, stb kerékpár még mindig használatban van. Nyilván 30 év alatt már a sokadik lánc, fogaskeréksor, fékpofa stb lett cserélve rajtuk. Be kell vinni egy kerékpár szervizbe, vagy ha van némi műszaki érzék és szerszámok lehet otthon nekilátni. Állapottól függ, hogy megéri-e
2022. nov. 16. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!