Egy szakember el tudná nekem magyarázni, hogy mi kerül ezen a húszon éves bringán ennyibe? A bringa jó, azt nem vitatom.
2022. nov. 8. 18:33
1/12 anonim válasza:
Hogy mi kerül ennyibe?
Ott van a leírásban az összes alkatrész felsorolva. Azok kerülnek ennyibe.
Nem gondolod amúgy, hogy el kéne takarodni már innen a fenébe? Nér rihadtul elegünk van abból, hogy minden nap bemásolsz egy jófogásos hirdetést hogy elemezzük ki. Keress magadnak végre egy barátnőt, vagy igyál...
2/12 anonim válasza:
Ennek inkább muzeális értéke van vagy lesz, hasonlóan a régi de jó állapotban megőrzött autókhoz, motorokhoz. A ritka veteránautókért is gyakran többet kérnek mint a legújabb csúcsmodellekért, pedig a tudásuk-teljesítményük jóval elmarad az újakétól. Ettől függetlenül lehet jó ez a bicikli, de a korabeli technikai megoldások már rég leszivárogtak az olcsóbb árkategóriákba, sőt az ilyen árkategóriájú újabb bringák már jóval meghaladják az akkori csúcstechnológiai színvonalat. Én hasonló összegért inkább egy újat vagy újabbat vennék.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm kettes. én is hasonlóan gondolkodom. Annak idején elhiszem hogy csúcs volt, de mint a számítógépeknél is, a húsz évvel ezelőtti csúcstechnikát ma már az alapgépek is túlszárnyalják. Az egyesnek azt kívánom, hogy oldódjanak meg problémái, vagy gyógyuljon meg.
2022. nov. 8. 19:18
4/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
A neve.
A felszereltsége:ez egy verseny bringa volt. Vagy valami ahoz basonló.
Az állapota.
A kora.
Ha létezne olyan bringás találkozó mint amilyen az autósoknak van akkor ezt sokan megcsodálnák,és irigykedve néznék.
10/12 A kérdező kommentje:
8-as De nem létezik.
2022. nov. 10. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!