2/10 anonim válasza:
Drága ennyiért. Ezer éves cuccokkal szerelve. Arra sem esküdnék meg, hogy tényleg karbon a villa, a karbon villáknak nem ilyen az alakja.
3/10 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy ma láttam egy 22- éves bringát 990 ezer forintért. Rá is írtam hogy nem csak elírtad a 99 ezer forintot? Erre mondja hogy nem. Ez 990 ezer forint.
2022. nov. 7. 14:35
4/10 anonim válasza:
30 éves autókat is árulnak 20 millió dollárért. Nyilván nem Suzuki Swiftet.
5/10 A kérdező kommentje:
Ami autó újonnan volt 30 millió forint, azt 20 évesen megveszed 1 millióért sem .
2022. nov. 8. 06:38
6/10 anonim válasza:
Kivéve ha ritka és felfelé megy az ára, nem lefelé.
7/10 A kérdező kommentje:
Kerékpárban noncs ilyen. Legfeljebb ha igazoltan az angol királynőé volt.
2022. nov. 8. 08:32
8/10 anonim válasza:
Mindenből van olyan, ami ritka, az emberek gyűjtik és ezért drága. Autóból, kerékpárból, könyvből, bélyegből. Egy jó állapotú Colnago Oval CX 2 millió forint, pedig még csak 40 éves bicikli. Egy 1900 előtti gyűjtői darab ennek lehet a tízszerese is árban.
9/10 anonim válasza:
Aha… nézd csak meg a jóállapotú trabantok meg 1200es zsigulik árát… aztán utána térjünk vissza a logikai menetedre.
Amúgy a kora tökmindegy, ennyicske pénzért ennél jobbra ne számíts.
10/10 anonim válasza:
Nekem van egy csepel sas-om gyárira felújítva, a műhelyem falát díszíti, kaptam már 400.000res ajánlatot is rá, de mivel apámé volt, nem eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!