Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Valaki tud olyan biciklis...

Valaki tud olyan biciklis útvonalat, amin kevés emelkedőt kell megtenni, de az út mentén sok szép hegyvonulat van? (Európán belül)

Figyelt kérdés

2022. nov. 6. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:

A dunapart...

Budapestről:Gellért,Nap,Vár,3as határ. Aztán fogalmam sincs. Aztán a dunanyar. Annál tovább még nem tekertem.

2022. nov. 6. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Donauradweg. Passau és a magyar határ között tutira alig van emelkedő. A német szakaszokon akad azért, de az sem borzalmas... (Donaeschingen - Donauwörth, ill. Donauwörth - Regensburg - Passau - ez a két másik fő szakasz.

Mekkora túrára gondolsz egyébként?

Tudom még ajánlani a csillagtúrázást pl. a Salzkammerguti tavaknál. Laktok egy helyen, és minden nap másik tavat kerültök meg. Alig van szintemelkedés, de köröskörül hegyek.

Ugyanez Karintiában, Wörthi tó, Millstaettersee, Ossiachersee, stb.

2022. nov. 6. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Itthon a Dunakanyar ilyen.

Lemész az Adriára és ott eltekerhetsz bármerre a parton. Egyik oldalon a hegyek, másikon a tenger.

2022. nov. 6. 21:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Balaton...

Az Adria partják ki fogja köpni a tüdejét :D Vannak azért ott szintek rendesen.

2022. nov. 6. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:

A Balatonnál meg nagy hegyek nincsenek. :)

Szoktam Horvátországban tekerni. Gyakran valóban csak közvetlenül a tergerparton vagyunk tengerszinten, de lehet kevés szintet is tekerni ott. Bár én kifejezetten a hegyeket szeretem.

2022. nov. 6. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, hová lettél?

Kéne néhány támpont, pl. amit kérdeztem a #2-ben...

2022. nov. 7. 08:51
 7/8 A kérdező kommentje:

max 2 hetes túra

napi 100-120km tekerés

2022. nov. 7. 16:21
 8/8 anonim ***** válasza:

NÉmetországban minden nagyobb folyó mellett van bicajút.

Mosel, Rajna, Majna, Elba, stb.

2022. nov. 7. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!