Tothp kérdése:
Budapesttől dél felé a duna mentén tudtok nekem javasolni országútival is járható útvonalat?
Figyelt kérdés
A déli határ felé haladnék. Sajnos a balparti EV6-nak csúfolt táblázott szakasz nagyon durván megviccelt.2021. jan. 17. 09:47
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat Duna (és nem duna)
2021. jan. 17. 09:50
2/7 anonim válasza:
A Duna mentén? Olyan túl sok út nincs a Duna mentén... Van a 6-os meg 6-os...
3/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz...
outival csak a főút van arrafelé... Meg kell nézni, hol tiltott rajta a bicajos közlekedés.
az EV6 tényleg csak kirándulgatni való... Pár helyen még ilyen célra is döcögős. (trekking, mtb-vel)
4/7 A kérdező kommentje:
Tavaly konkrétan Ráckevén rázattam szét a vesémet. Aztán jött az 51-es. Ahol ugyan nem tilos, csak életveszélyes. Az érdekelne, hogy a szigeten át van- e valami kulturált lehetőség. A jobb parton megint nem találtam semmit.
2021. jan. 17. 12:46
5/7 anonim válasza:
Dél felé én sem tudom. Pilis nem jó? Közel van az is:D
6/7 A kérdező kommentje:
Nem. Pilis nem jó. Nem esik útba.
2021. jan. 17. 13:39
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!