2/9 anonim válasza:
Nekem van kerékpár bovdenvágóm, azon van erre is eszköz, hasonlít a fent linkeltre.
3/9 anonim válasza:
Nem kell azt semmivel kulon rogziteni, a bowdenhaz feszulese a helyen tartja.
4/9 anonim válasza:
A bowdenház véget nem kell rögzíteni, azt helyén tartja a vázon lévő szem, amibe belemegy.
A bowden véget sima fogóval össze lehet nyomni annyira, hogy a helyén maradjon.
5/9 anonim válasza:
Én szoktam a bovdenházvéget is rögzíteni, kényelmesebb, ha nem potyog le. Amit kaptam/vettem bicikli, azokon is eleve így volt.
6/9 anonim válasza:
#5 mi az a helyzet, amikor le tud potyogni? Tenyleg erdekel, szoktam biciklit szerelni, de meg sose kellett kulon rogziteni a bowdenhaz vegen a kupakot.
7/9 anonim válasza:
#6, szerelés közben, pl. bovdencserekor. Lerakom magam mellé a bovdenházdarabokat, amiket levettem a bicikliről, elgurulnak, beesnek a fűbe, kupak leesik, keresem, nem találom, szentségelek. De képes menet közben is lecsúszni a bovdenház végéről, aztán megakadni (főleg, ha éppen valami gond van a bovdennel, és elengedéskor nem húzódik vissza azonnal, hanem laza lesz).
8/9 anonim válasza:
Akkor ott valami gond van,ilyennek nem szabadna megesnie.
Bovdenházat kellen cserélni...elsőre azt mondom.
9/9 tothp válasza:
Üzem közben nem pereg le. Szereléskor sem nagyon. Ha könnyen lejön az két dologtól lehet. A bowdenház műanyag burkolata a végét járja, Vagy eleve rossz kupak volt rajta (fékbowdené a váltóbowdenen). Az meg szerintem alapvető, hogy olyan helyen szerelünk, hogy az esetleg leeső darabokat könnyen megtaláljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!