Kíváncsi vagyok a saját hozzáértésemhez. Jól tippeltek,hogy ez nem Bianchi kerékpár?
2022. okt. 21. 18:52
12/18 A kérdező kommentje:
Nevesnek neves,de jó is?
2022. okt. 22. 12:59
13/18 anonim válasza:
Pár hete amire írták, hogy átmatricázott csepel igazából arról se tudom, honnan tudná bárki, hogy csepel… erősen kétlem, hogy mindenki fejbentartaná az elmult 40év összes katalogus vázát és meg tudná különböztetni ránézésre, ott is inkább csak szivattak téged, sokkal valószínűbb, hogy az is bianchi volt, minthogy valaki kapásból rávágja, hogy cselep… egyébként meg emléxem rá és írtam is annál a kérdésnél, hogy ilyen koru bringánál már állapotot és felszereltséget kell nézni, nem azt mi van ráírva.
14/18 A kérdező kommentje:
Igen, de Csepelek 30-ért mennek. Bianchik meg 100 felett,az ősrégik is. Tudod mi van, ócskavas ingyen sem kell.
2022. okt. 23. 19:44
15/18 anonim válasza:
Leírom mégegyszer utoljára.
Ilyen koru bringánál nem márkanevet veszel, hanem felszereltséget és állapotot… csepelt a büdöséletbe nem szerelték olyan alkatrészekkel, amivel az a bringa el volt látva, azért volt annyi az ára mert relative jó felszereltségű közepesen kopott gép volt. Nem azért mert bianchi van ráírva.
16/18 anonim válasza:
És az a bringa nem ócskavas volt. Legyen akármilyen a váza, a felszereltsége önmagában megérte az árát.
17/18 A kérdező kommentje:
Most a Csepel Bianchiról beszélsz?
2022. okt. 24. 14:07
18/18 NTBS válasza:
Ez egy Bianchi feliratú kerékpár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!