Szeretnék venni egy biciklit. Tudtok boltot ajánlani?
Volt egy balesetem, ami miatt a váz eltört, de minden más éppen maradt.
Tavasszal csináltattam rá tannus tömör gumit, amit nem akarok lecserélni. Az ülést és kormányt is nemrég vettem rá és azok is épen maradtak.
Szeretnék venni egy biciklit olyan helyről, ahol ráteszik nekem a kereket és kormányt. Szóval azok nélkül szeretném venni. Viszont, vállalják a szerelést a későbbiekben, ha valami történne. Esetleg garanciát is adnak a vázra. Használt is jó, nem kell feltétlen új. Ami szempont még, az a hátsó teleszkóp megléte.
Tudtok olyan boltot Budapest területén, ahol lehet venni, össze is szerelik, választék is van és alkatrész is, ha szükséges?
Nem akarok rendelgetni és postázgatni! Olyan helyet keresek, ahová elmegyek, meg tudom nézni, megfogni, kipróbálni, átszereltetni a kereket és kormányt, megvenni és ha probléma adódik, szerelik is.
(A google-tól már kiguvadt a szemem. Augusztus óta keresgélek)
Kedvenc bicikliboltom a Zöld Pont kerékpárüzlet. [link]
Lehet venni komplett biciklit, bármilyen alkatrészt és szerviz is egyben.
Én is azt ajánlom, hogy olyan szervizt keress, akik árulnak is.
A "normál" bicajboltok csak készterméket árulnak, esetleg alkatrészeket.
Az előbb említett Zöld Pontról én is jókat hallottam.
Mihozzánk ez a szerviz van közel: www.rajbike.hu
A srác kerékpárversenyző volt, nagyon ügyes. Árul új termékeket is, de bármilyen szerelést elvállal.
Keresd meg ezt a srácot. Nincs boltja, de ügyesen szerel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!