Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Van olyan köztetek, aki...

Van olyan köztetek, aki használta már a Mol Limo rendszert bringaszállításhoz?

Figyelt kérdés

Konkrétan az Opel Combo modellre gondolok, aminek a csomagterében elfér egy bringa.

Olyan kirándulásra gondolok, hogy felveszed a kocsit valahol Budapest belvárosában, majd elmentél az ország egy távolabbi vidékére, például Szabadszállásra vele, és ott a bringát a kocsiból kivéve a környéken bringáztál egy kisebbet-nagyobbat.

2022. okt. 12. 21:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A valóságban kicsit másként megy ez.

Ha beteszed a kocsiba a bringát vagy bringákat, akkor elmegy még pár perced. Ráadásul ehhez eléggé nagy autó kell. Ráadásul, ha nem waxolsz, hanem olajol, akkor olajmentes lánccal illene betenni a bringát. Tehát a tekerés eleján egy olajozás, a végén egy alapos tisztítás.

Vonaton tudsz enni és el tudsz menni wc-re is. Autóval ehhez meg kell állni. Legalább is ez utóbbihoz nagyon ajánlott megállni és kiszállni. :)

Ha egyedül mész, akkor drága. Ha többen mentek, akkor több ember miatt többször kell megállni.

Tehát ne azt vedd, amit a Google Maps kiír, hanem legalább fél órát számolj rá. Ha többen mentek, akkor esélyes, hogy késni fog valaki. Vonatnál ilyen nincs, mert akkor lemarad.

Én is szoktam autóval vinni a bringákat, de saját kocsival és nem a legunalmasabb helyekre. :)

2022. okt. 13. 19:36
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Mint írtam, tökmindegy mennyi idő megy el, mert napidíjat fizetsz ha elviszed egy napra, vagy többre.
2022. okt. 13. 19:40
 13/13 anonim ***** válasza:

#12!

Csak én semmi olyan nem írtam, ami ehhez kapcsolódik. :)

2022. okt. 13. 19:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!