Van olyan köztetek, aki használta már a Mol Limo rendszert bringaszállításhoz?
Konkrétan az Opel Combo modellre gondolok, aminek a csomagterében elfér egy bringa.
Olyan kirándulásra gondolok, hogy felveszed a kocsit valahol Budapest belvárosában, majd elmentél az ország egy távolabbi vidékére, például Szabadszállásra vele, és ott a bringát a kocsiból kivéve a környéken bringáztál egy kisebbet-nagyobbat.
A valóságban kicsit másként megy ez.
Ha beteszed a kocsiba a bringát vagy bringákat, akkor elmegy még pár perced. Ráadásul ehhez eléggé nagy autó kell. Ráadásul, ha nem waxolsz, hanem olajol, akkor olajmentes lánccal illene betenni a bringát. Tehát a tekerés eleján egy olajozás, a végén egy alapos tisztítás.
Vonaton tudsz enni és el tudsz menni wc-re is. Autóval ehhez meg kell állni. Legalább is ez utóbbihoz nagyon ajánlott megállni és kiszállni. :)
Ha egyedül mész, akkor drága. Ha többen mentek, akkor több ember miatt többször kell megállni.
Tehát ne azt vedd, amit a Google Maps kiír, hanem legalább fél órát számolj rá. Ha többen mentek, akkor esélyes, hogy késni fog valaki. Vonatnál ilyen nincs, mert akkor lemarad.
Én is szoktam autóval vinni a bringákat, de saját kocsival és nem a legunalmasabb helyekre. :)
#12!
Csak én semmi olyan nem írtam, ami ehhez kapcsolódik. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!