Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tényleg vannak olyan emberek,...

Tényleg vannak olyan emberek, akik a vintage outikat gyűjtik? És komoly gyűjteményük van?

Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 12:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem csak piros, férfivázas, jónevű, koskormányos kerékpár kell a jófogásról! Másra nem vagyok hajlandó felülni!
2022. okt. 12. 22:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Piros nem lehet, az b.zis!
2022. okt. 12. 23:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Armstrong azért lenullázta magát elégrendesen.

Hétköznapi emberek is vannak csak annak nincs igazán hír értéke. Legalábis a main streamben.

2022. okt. 13. 00:15
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha jól értelmezem akkor főleg magán gyüjtők adakozásából van.

[link]

2022. okt. 13. 00:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Én most vettem egy ilyen vintage outit, 40 éves. Össze sem lehet hasonlítani, hogy mennyivel jobb mint a 2 éves Csepel Royal-om... Tudud, ezeket a bicókat még a tervezett elavulás előtti időkben gyártották. Időt álló acélvázasak, s a mozgóalkatrészek sem úgy készültek, hogy 3 éven belül újat kelljen venni... Természetesen igénylik a megfelelő karbantartást, de azt az újak is.
2022. dec. 9. 16:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez kb. így van, az én 1990-ben vásárolt bicajom szinte csak defektek esetén látott szerelőt. Acélvázas volt, de így is könnyebb, mint a most kb. 10 éves hi-ten acél trekkingem.:(
2022. dec. 9. 16:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Az az érdekes hogy a Csepel Royal és ez az öreg outi is hi-ten acél, ugyan az a méret. Az utóbbi mégis sokkal könnyebb, gyorsabb, kényelmesebb, nem ver szét, nem érzek meg vele minden kavicsot, pedig mindkettőn 23-as gumik vannak. Összehasonlíthatatlanul jobb élmény menni vele, egészen másik dimenzió. Gondolom a vázgeometriában rejlik a különbség, vagy nem tudom... Ja, és a Csepel újonnan volt 130, a vintage bicó pedig felújítással együtt 80-ból jött ki.... És sokkal szebb is, szép muffolt váz. 😊
2022. dec. 9. 16:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Az acélváz nekem nincs jó emlékem róla:elhajlott.

Egy tucat-kacat váz volt,de akkor is.

A 20+éves alu vázak azok jók,nincsen szétkönnyitve nem papirvényony a váz anyag...

2022. dec. 9. 16:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Az ilyen eladó 30+-os vintage bringák mind acélvázasok ha megnézed. Közelebbről pedig látni/érezni, hogy igazi ősmasszívumok, ha megfelelően karban tartod, bizony az életed végéig kitartanak. 😊
2022. dec. 9. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!