Tényleg vannak olyan emberek, akik a vintage outikat gyűjtik? És komoly gyűjteményük van?
Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 12:21
1/19 anonim válasza:
Biztosan előfordul, miért ne? Kertitörpéket is vannak aki gyűjtik.:)
2/19 A kérdező kommentje:
Mert úgy árulják a 40 éves bicókat, hogy alig kevesebb, mint az újak.
2022. okt. 12. 13:16
3/19 anonim válasza:
Talán azért, mert a 40 éves bicók jobban voltak összerakva, mint pl. a mostani tescós csodák.
4/19 A kérdező kommentje:
De akkor is öreg szarok.
2022. okt. 12. 16:49
5/19 anonim válasza:
Akkor Te ne vegyél ilyet, egyszerű.
6/19 A kérdező kommentje:
De van aki megveszi?
2022. okt. 12. 18:06
7/19 anonim válasza:
Rip Robin Williams-nak 60+bringaja volt. Ráadásul Armstrongnak is jó baratja volt. Neki biztosan volt jópár régi lova.
És ha lenne pénzem én is vennék 5-10retro lovat.
Colombus csövek,aranyozott muffok,első szériás dura ace,és super record...hmm
8/19 anonim válasza:
Persze. Én is megvennék egy szép állapotú retro bicajt, ha lenne most felesleges 50-60 ezer forintom (szoktam is nézegetni hirdetésekben).
Volt egy ilyenem, majdnem 30 évig működött szinte hibátlanul, de sajnos ellopták.:( Vettem egy kb. 10 éves trekkinget helyette, de visszasírom a régit...
9/19 anonim válasza:
Hova tüntek ebből a kategóriából a szakmai kérdések?
10/19 A kérdező kommentje:
De mégsem veszed meg. És ne neves bringásokat emlegessél, sima hétköznapi emberekról kérdezek. Amstrongnak ez a szakmával jár.
2022. okt. 12. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!