Csak a gumiban mitől lesz tojás?
Figyelt kérdés
De valami több centis radiális ütés alakult ki a köpeny vagy a tömlő valamilyen problémája miatt.2022. okt. 9. 19:13
1/11 anonim válasza:
Szalszakadas, anyaghiba, sz.r minosegu gumi.
2/11 anonim válasza:
Több centis???? Há' mekkora gumi az? És menni hogy tudsz vele? Nem potyognak ki a fogaid néhány100 méter után? :D
Nekem volt egy olyan ami ütött, arra vezettem vissza, hogy helytelenül tárolták a boltban és "megtökösödött", mert más újkorában is ütött. Esetleg helytelen szerelés. Meg még azok lehetnek amit 1-es is írt.
3/11 A kérdező kommentje:
2 hát, nem kellemes menni vele.
Régi 630-32-es köpeny, a tömlőt már legalább kétszer foltoztam, de eddig nem jött ki ilyen szintű hibája, sőt, hátul semennyire sem ütött.
2022. okt. 9. 21:32
4/11 A kérdező kommentje:
Na jó, lehet hogy kicsit túloztam a több centivel, de azért eléggé látványosan szar.
2022. okt. 9. 21:40
5/11 anonim válasza:
Vegyel bele rendes belsot ami nincs foltozva, siman lehet attol is hogy egyenetlenul fujodik fel. Nekem is utnek kicsit (igaz, tenyleg csak kb. 1-2 mm-t) az olcso 26"-os monti gumik, szinten tobbszor foltozott belsovel. A felnid a video alapjan abszolut rendben van, de azt nyilvan te is latod hogy nem ut.
6/11 anonim válasza:
Helyteken tárolás lesz a gubanc szeintem. Nálam is ez volt...lassu defekt miatt télen leengedett és úgy állt hónapokig. Aztán felfujtam rosszúl állt volt benne 8as és ütött is. Mostmár csak 8as van benne. Mert a max nyomás helyre rakta a tojit.
7/11 A kérdező kommentje:
#6 Jelen esetben használat közben vált ilyenné..
2022. okt. 10. 22:50
8/11 anonim válasza:
Akkor elszakadt benne egy vagy több elemi szál.
Emiatt meg nőzz a defekt kockázata is, mert ezek a fém szálak ki fogják lyukasztani a belső gumit is hamar.
9/11 A kérdező kommentje:
Na de pont beesne azon a részen a gumi és nem kidudorodna, ha ez történt volna?
2022. okt. 11. 13:53
10/11 anonim válasza:
Nem,a belső a nyomás miatt kidudoritja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!