Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy nézne ki ha elöl 26-os...

Hogy nézne ki ha elöl 26-os hátul pedig 24-es lenne a kerekem? (böv lent)

Figyelt kérdés

van egy magellán tucana vázam és egy csomó alkatrészem(minden megvan ami kell) teló,váltó,monoblok,hajtómü,féke stb.

és arra gondoltam h jolnézne ki ha az eleje magas lenn a hátulja meg alacsony. Szerintetek nagyon hülyén nézne ki?

2010. szept. 26. 12:37
 1/4 Attila1025 ***** válasza:
Igen!
2010. szept. 26. 20:16
 2/4 anonim válasza:
Hát ha nemakarsz csopperbiciklit. Én egyszer beleraktam a montimba a bmx-em hátsókerekét és felhúztam a kormányt ameddig csak lehetett . Nagyon pöpec volt .
2010. szept. 26. 20:41
 3/4 tamasoft válasza:
Hát nem egy szokványos módi, de kipróbálhatod. De azzal mindenképp számolj, hogy a hajtókar lentebb fog érni a kisebb hátsó kerék miatt. Ugyanakkor a bringa elveszti a geometriáját, pont az változik meg, amire tervezték. Kicsit labilisabb lesz. Nehezebben tudod majd irányítani, főleg a kanyaroknál "alul kormányozott" lesz. Az első villára (teló) és a fejcsapágyra sokkal nagyobb oldalirányú és előre-hátra mozgó erőhatások fognak terhelődni. Jobban nyúlnak, csavarodnak majd. És ami még fontos: Csak tárcsa fékkel tudod használni, mert a váz 26"-os, és a V-féktüskék fixen oda vannak méretezve, ezért 24"-es keréknél kb. a gumit súrolnák, vagy még azt se. Ennek ellenére én kipróbálnám egy körre.
2010. szept. 29. 23:11
 4/4 anonim válasza:
kb mint egy retardált képzeletbeli csopperon :D
2010. okt. 2. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!