Kerékpárok mentésére létezik valami olyan szolgáltatás, mint az autómentés?
Figyelt kérdés
Tehát pl. valaki workout közben olyan műszaki hibával szembesül, amit maga nem tud elhárítani, és mondjuk nem egy laza 10 km séta lenne az út hazáig. Ilyenkor rendelkezésre áll valamilyen opció?2022. szept. 16. 09:52
12/15 anonim válasza:
Én egyszer 45 km-re otthonról robbantam le, Kisoroszi határában, vasárnap délután. Ott aztán semmi infra, még a szigetről kitolni is több óra lett volna, ráadásul nem csak hogy vasárnap volt, de még ünnepnap is. Stoppal jutottam haza :D
13/15 anonim válasza:
Ott aztán tényleg semmi.:) Mi egyszer autóval akadtunk el ott a sárban, már lovasszekeret akartunk keresni, hogy kihúzzon.:)
14/15 anonim válasza:
Nekem egy lovardában próbáltak segíteni, de sajnos nem sikerült. Maraddt a stop :)
15/15 anonim válasza:
Pótbelső mindig van nálam, és az a kis leszedőkütyü is meg pumpa.
Hacsak nem a külső hasad szét, pikk-pakk meg lehet oldani a cserét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!