Akarok venni egy használt bringát, akitől veszem, milyen csomagküldő szolgáltatást tud igénybe venni?
Figyelt kérdés
+ be kell csomagolnia a bringát? vagy hogy működik ez?2015. jún. 6. 22:38
1/6 savanyújóska válasza:
Én elmennék érte személyesen, mert a csomagküldő szolgálat az ekkor cuccra egy vagyon. (Nem tudom mennyiért veszed a cuccot, de a szállítás +5-10000.) És igen, ha én feladnák egy bringát elég alaposan becsomagolnám, karton a vázra, villára, kormány beforgatva, majd fóliázni az egészet.
2/6 A kérdező kommentje:
ilyen árban gyorsan tönkremennének a csomagküldő szolgálatok :D
valaki akinek rálátása is van?
2015. jún. 6. 23:20
3/6 anonim válasza:
5000-7500 forint helytől függően, ha a csomag nem haladja meg a 3métert.
Tehát: Szélesség+hosszúság+magasság < 3m
Minden megkezdett 3méter után jön rá ismét 5-7,5 ezer.
Ez a jófogás háztól-házig rendszere és az a helyzet, hogy ennél olcsóbban nem is nagyon találsz.
4/6 anonim válasza:
a jófogás háztól házig szolgáltatásával egy bringa 1900ft- az ország bármely területére... amiről az előző beszél, az a nagy csomagokra vonatkozik.
5/6 A kérdező kommentje:
De amúgy az sem érdekelne ha 10000lenne a csomagküldés... De a kérdés még mindig adott, hogyan tudja nekem feladni azt a bringát, amúgy nincs csomagolóanyaga, akkor mit csináljon?
2015. jún. 8. 00:14
6/6 A kérdező kommentje:
1300ft volt a csomagküldés, de köszönöm a két okoskának, hogy olyanra válaszoltatok, amiről fogalmatok sem volt... igazán segítőkész dolog...
2015. jún. 9. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!