Esős körülményekhez milyen lánckenőt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Eddig mindig csak száraz időjáráshoz valót használtam így nincs tapasztalatom milyennel lenne érdemes kenni csapadékosabb időben.2022. szept. 14. 17:37
1/7 anonim válasza:
Szinte minden gyártónak van vizes körülményekre láncolaja (Mucoff, Shimano).
2/7 anonim válasza:
ez olyan mint az alsónadrág, mindenkinek más jön be. Vegyél egyet, aztán kiderül hogy jó-e tetszik-e. Kezdésnek próbáld ki a Weldtite TF2 Wet-et.
3/7 anonim válasza:
Bocs, hogy közbe kérdezek, de ha már itt vagyunk;
Érdemes rögtön megolajozni a láncot (és egyebeket), ha nagyon megázott a bicikli (ma konkrétan sz@rrá áztunk), vagy elég szárazra törölgetni? (Nem sáros, mert aszfalton ment, csak nagy vízben.)
4/7 A kérdező kommentje:
Eső után leveszem a láncot és beáztatom brigéciolba (tisztítás) aztán RO 55-be (zsirtalanitas) megszárad és olajzom
2022. szept. 15. 19:32
5/7 anonim válasza:
Oh, köszi, én csak úgy egyszerűen gondoltam, rácsöpögtetve és megforgatva.:)
6/7 anonim válasza:
Ha nem pucolod le, tökmindegy mit kensz rá, tönkre fog menni idő előtt. Nem feltétlen kell leszedni, de egy kis lanctisztito spray és egy szárazra törlés kell olajozas előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!