Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Esős körülményekhez milyen...

Esős körülményekhez milyen lánckenőt ajánlotok?

Figyelt kérdés
Eddig mindig csak száraz időjáráshoz valót használtam így nincs tapasztalatom milyennel lenne érdemes kenni csapadékosabb időben.
2022. szept. 14. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Szinte minden gyártónak van vizes körülményekre láncolaja (Mucoff, Shimano).
2022. szept. 14. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:

ez olyan mint az alsónadrág, mindenkinek más jön be. Vegyél egyet, aztán kiderül hogy jó-e tetszik-e. Kezdésnek próbáld ki a Weldtite TF2 Wet-et.

[link]

2022. szept. 15. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy közbe kérdezek, de ha már itt vagyunk;

Érdemes rögtön megolajozni a láncot (és egyebeket), ha nagyon megázott a bicikli (ma konkrétan sz@rrá áztunk), vagy elég szárazra törölgetni? (Nem sáros, mert aszfalton ment, csak nagy vízben.)

2022. szept. 15. 19:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Eső után leveszem a láncot és beáztatom brigéciolba (tisztítás) aztán RO 55-be (zsirtalanitas) megszárad és olajzom
2022. szept. 15. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Oh, köszi, én csak úgy egyszerűen gondoltam, rácsöpögtetve és megforgatva.:)
2022. szept. 15. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem pucolod le, tökmindegy mit kensz rá, tönkre fog menni idő előtt. Nem feltétlen kell leszedni, de egy kis lanctisztito spray és egy szárazra törlés kell olajozas előtt.
2022. szept. 15. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
2022. szept. 15. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!