1/3 anonim válasza:
Szia!
Ahogy néztem róla képeket szerintem igen, viszont ha az a cél, hogy belevágj az országútizásba, akkor nem ilyet vennék, viszont ha gyűjtői/retro bringát keresel akkor jó vétel lehet.
2/3 MGéza válasza:
Kezdőként talán nem a legjobb ötlet a vázra nyúlkálni a váltófület keresgélve, pedig a változó út és szélviszonyok miatt még sík terepen is gyakran elfordul, plusz ha nem szoktad a keskeny outi kormányt, akkor akár egy kis puklin is elvesztheted az uralmad a gép felett, inkább nem próbáld ki milyen érzés.
100-120k környékén már kapsz fékváltókaros gépet, én azt ajánlanám, hogy olyannal kezdj. Neuzer courniert nagyon ajánlom, főleg hogy akár gravel stílusra is alakítható, a villák alatt elég nagy hely van szélesebb, nem hagyományos outi abroncsoknak is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. szept. 12. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!