Bianchi Caurus 837 és 907?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni leendő országútimhoz,amit hobbi célra szeretnék használni. A kérdés az,hogy melyik éri meg jobban,állapotát és felszereltségét tekintve? Figyelembe véve,hogy össz-vissz 170 cm vagyok.
A "menyasszonyom..." kezdetű hirdetésben szereplő biciklin jelentősen jobb a váltó és a fék szett. Szerintem a bandázs alatt elvezetett fékbowden is esztétikusabb. Ezen több sebességi fokozat is van, bizonyára kazettás a hátsó agy, míg az olcsóbbik egy hatos menetes racsnival rendelkezik és annak a mérete is nagy lenne.
Egyébként a kiírt árat egyikért sem adnám oda.
+ outit nem magassághoz veszünk hanem:
Úgy értettem: bizonyára nő teszi fel a kérdést, mert úgy tűnik, hogy külső alapján lettek kiválasztva a jelöltek.
Hogy értve elsőért? A címben az elsőért én kb 28-30-at adnék, az első linken lévő meg mondjuk legyen 45, tekintve, hogy 65ezerért már ilyet is találni:
De valószínű egyik eladó sem fogja ennyiért odaadni, mivel lesz, aki pusztán a felirat miatt megveszi idővel.
Én is 45-ért vettem Caurust, igaz egy fokkal talán jobb felszereltséggel (pezsgő 105), szerintem annyiért korrekt, 65-ért erősen túlárazott. Legyél inkább türelmes és túrd a hirdetéseket, lehet néha gyöngyszemeket találni, vagy alkudj bele pofátlanul.
A másodikban tényleg city-bike alkatrészek vannak, nem érdemes vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!