Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpárosok, ti hogy mossátok...

Kerékpárosok, ti hogy mossátok a betétes gatyát?

Figyelt kérdés

Simán bedobjátok a mosógépbe? Hány fokon? Többi ruhával együtt? Ugyanolyan mosószerrel, öblítővel?

Én eddig mindig kézzel mostam ki, lavórban, kímélő mosószer, öblítő nélkül, csak óvatosan nyomkodva. Ma találkoztam valakivel aki közölte, hogy "ó, simán bedobom a rendes ruhák közé a gépbe..."

Nem megy úgy hamarabb tönkre?

2022. szept. 11. 15:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is beledobom, bár a valódi ára biztos 15-20 ezer, de 800-ért vettem a turiban. Semmi baja. 40 fokon mosom max.
2022. szept. 11. 15:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
40 fokon a többi ruhával együtt. Egyik se a mosástól ment tönkre, hanem előbb-utóbb elkopott ott, ahol érintkezik az üléssel.
2022. szept. 11. 15:37
 3/12 MGéza ***** válasza:
100%
Gépben, betéttel kifelé fordítva.
2022. szept. 11. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Áztatom aztán,kézzel lögybölöm.
2022. szept. 11. 19:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
30 fokon, kifordítva mosom ugyanazzal a piros Perwollal, mint a többi ruhát. Öblítőt már semmihez se használok, mert undorító trutyis volt tőle az előző gép. Rendesen meg kell pakolni, úgy nem dobálja, csavargatja! Aeg előltöltős A++.
2022. szept. 11. 19:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mehet a többi közé a gépbe.

Ha paranoiás vagy, mosd mosózsákban, vagy párnahuzatban.

2022. szept. 11. 20:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerinted amikor 100km-t tekersz vele, nem koptatod többet a valagaddal kivül-belül mint amennyit a mosógépben kopna? :DD

Használati tárgy, ami komoly igénybevételnek van kitéve, tehát el fog kopni, szét fog szakadni akármit csinálsz vele.

Ahogy 6-os monja, tedd párnahuzatba.

2022. szept. 12. 09:17
 8/12 NTBS ***** válasza:
40 fokon mosd.
2022. szept. 12. 11:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Én sport programon mosom, ez egy 30 fokos rövid program a gépemen, kb. 40 perc. Mivel nem koszos, csak beleizzadtam és esetleg poros, ez bőven elegendő. Sportmosószert használok fertőtlenítős öblítővel, így nem is büdösödnek be a ruhák. Mindkettő DM saját márkás termék, mert lényegesen olcsóbb, mint a márkásak, és nem érzem úgy, hogy gyengébb minőség lenne. Ez az öblítő nem olyan trutyis, mint a hagyományos öblítő. Vízszerűen folyik, nem hagy lerakódásokat.
2022. szept. 12. 16:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Minden ruhában van címke és rajta vannak a mosási, vasalási jelek :)
2022. szept. 14. 07:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!