Kerékpárvásárlás elött állok,nem kis távolságból mennék DeVECSERre a lomis bringapiacra- kérdés mŰködik?Háttérben Covid meg most a háború.Tudnak behozni németországból,ausztriából megbízható kerékpárt?Nektek aki ott járt mi a véleményetek?
Ha lomis akkor nem megbízható.
De most hiány van,így még valószínűbb,hogy van gazdája.
Persze attól is függ, milyen kategóriát keresnél, de ős outit és ősmontit mindig találok csodákat devecseren, legutóbb 10ezerért vettem egy 90es évekbeli gt-t full deore lx szettel 0 kopással
100ezret kerestem rajta
Dehogy lopottak, lomisok, saját szememmel láttam futárkodtam a németeknél, svájcban, hollandiában, belgiumban, finneknél…
Simán kiteszik lomtalanítasba a 10-15-20 éve megvásárolt, azóta a garázs egyik feléből a másikba tolt bringákat. Futár koromban én is 10esével hoztam haza az ilyeneket.
Finnek a legkemémyebbek, onnan még kilomizott teljesen működőképes robogót is hoztam, egyszerűen megunta a tulaly.
De árokpartra kitolt mellette ingyen elvihető kis 125ös hondát is találtam.
5: van ilyen IS! De az osztrák határvidéken már sok évvel ezelőtt is rendőrségi felhívások voltak, hogy óvakodjanak az utánfutós lomizóktól!
Mert nem csak a Sperrmüllből szedték össze, hanem a bolt mellől, meg nyitvahagyott kerítéskapuk mellől is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!