Akkor trekking, 18-21 sebességes váltóval. Ha csak aszfaltos úton használnád, akkor vékonyabb, könnyebb gumikkal.
Én inkább használtban gondolkodnék, olyan kerékpár amit most újonnan 100 ezer alatt árulnak, nem lesz sokáig hű és megbízható társad.
2022. aug. 15. 21:38
12/16 TR75 válasza:
Tekeregni jó ez a bringa. Valóban nincs sok áttétel, és elég kicsi az első fogaskerék, tehát nagy végsebességet ne várj tőle, de később ez a dolog fejleszthető. Ha még nincs sok tapasztalatod a bringázás terén, első bicajnak szerintem jó lesz. Meglátod, van-e kedved komolyabban belevágni (aztán még mindig megmaradhat mindennapos használatra). Nem mellesleg a bicajokat a legtöbb kerékpáros elkezdi fejlesztgetni, szóval szinte kizárt, hogy ha megveszed, és fantáziát látsz benne, akkor meghagyod az eredeti felszereltséget.
2022. aug. 15. 22:16
13/16 A kérdező kommentje:
12. Sok valóban nincs, legalábbis jó pár éve nem bringáztam már, egyáltalán. Akkor egy Neuzerrel "toltam".
2022. aug. 15. 22:21
14/16 anonim válasza:
12: Az a baj, hogy egy ilyen gépet fejleszteni teljesen felesleges. Veszel bele egy kazettás agyat, új sort, láncot, váltót, hajtóművet, és már bőven eredeti árának duplájánál jársz, de a többi cucc ugyanúgy hulladék rajta. Sőt, maga a váz sem érdemes arra, hogy erre költsön bárki. Ezt meg kell venni, és eljárni vele a sarki közértbe meg templomba. Arra való, arra alkalmas. Hobbi bringázásra el kell felejteni ezt a kategóriát.
2022. aug. 15. 22:23
15/16 anonim válasza:
" Ezt meg kell venni, és eljárni vele a sarki közértbe meg templomba "
Ilyesmi használatra én 20 ezerért vettem egy öreg bicajt, még jól is gurul.:) (Természetesen nem is áll szándékomban költeni rá.)
2022. aug. 15. 22:30
16/16 anonim válasza:
A riverside pont arravaló amit neve jelent. Reggel felpattanaszrá eltekersz Szentendrére egy fagyira aztán haza gurulsz. Egésznapos programnak jó,mert erre találtákki. Kényelmes ülés pozició,kevés sebesség de azért egy dombra fellehet vele tekerni.
A másik egy kivénhedt orszàguti. Szerintem kezdőként hanyagolni kéne. Egy sportos valami kevés sebeséggel 2x5...az mi?
Váz váltó:kezdőnek életveszély.
Az a fék:inkább lassító.
Acél váz, hajtómű. ha resataurálni akarsz akkor vedd, vagy már fanatikus vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!