Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy tetszenek az EF csapat...

Hogy tetszenek az EF csapat bringái?

Figyelt kérdés

[link]

Elsőre nagyon furcsa volt, de minél többet láttam, annál jobban beleszerettem. Nekem is egy Cannondalem van, ha most lenne pénzem és lehetőségem venni egy újat, akkor ilyen lenne.

2022. júl. 30. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Az egyszínű bringákat szeretem. Enyém pl ilyen: [link]
2022. júl. 31. 13:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is, eddig valahogy nem szerettem a feltűnősködő dolgokat, a ruhám is szürke, kék, fekete, rejtő színek. De ez valahogy annyira nem mindennapi hogy bevállalnám, az biztos hogy midnenki megnézné. 😀 A mostani bringám fehér, fekete felirattal és egy kis pirossal, de még ezt is megnézik sokszor.
2022. júl. 31. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem meg a fekete bringák nem tetszenek, sosem értettem, miért választanak egyszínű feketét, amikor annyiféle szín van? De én nőnemű vagyok.:) Egyébként per pill nekem is egy fehér bicajom van egy kis piros és szürke mintával, ez tetszik. De egyébként tök mindegy milyen színű, volt lilám is, pedig azt a színt ki nem állhatom, mégis az volt a kedvenc bringám.
2022. júl. 31. 18:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be az ilyen skinek
2022. aug. 1. 10:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!