Körbe tekertem a Balatont + 90 km , ami így 300 km,1 napon belül, 19 óra alatt. Ez mennyire jó idő? Ezt kb hányan teljesítettek eddig? Ez mennyire számít kiemelkedő sportteljesitmenynek? 10 ből 1ember képes erre?
Néztem a Giro magyar szakaszát és amikor a Balaton környékére értek, mondják a riporterek, hogy az előrejelzett időhöz képest később fognak beérni, 38,8-as az átlaguk, hát nem nyomták meg túlságosan. Majdnem leestem a székről, még kocsival sem mindig van meg ennyi :D
Ehhez képest a te 16-os átlagod kutyának a f.... De azért nagyon szép teljesítmény, sokan 30 km-t sem tudnak megtenni, sőt még elképzelni sem tudják milyen 30 km-t menni.
Abban az időben amikor robogóztam, én sem voltam képes 2 km-nél többet letekerni! Visszagondolva hihetetlen, hogy ennyire nem ment a biciklizés.... Aztán eladtam a mocit és elkezdtem bicajozni, mert egy elhízott vietnámi csüngőhasu zsírdisznó lettem, mindenféle izületi meg érrendszeri problémákkal. Néhány év alatt eljutottam a Balaton körig, meg sok-sok 100+-os túráig. A 300km 19 óra alatt igenis nagy teljesítmény! Aki azt mondja, hogy nem az, üljön ennyit a nyeregben. Nem kell mennie sehova, csak üljön 19 órát!
"A tizenéves unokaöcséim a Balaton-kört 12 óra alatt lenyomták, úgy, hogy többször megálltak fürödni is."
Na megjött Andersen a nagy mesélő is!
Még párszor meghallgatod, aztán kiderül, hogy lánc és gumi sem volt a bicikliken! A végén meg kiderül, hogy nem az unokaöccsei, hanem az öregapja, nem a balatont, hanem a mucsaröcsögei 2 hektáros horgásztavat és nem biciklivel megkerülte, hanem részegen belehajtott a traktorral.
Az utolsó best komment....
Hát igen..pár embernek savanyú itt a szőlő...
Magyarok vagyunk
Akármilyen savanyú a 16az 16 még csak nem.is 20 pláne nem 25.
Amugy,igen nekem is mesélenk ilyen csodáss 5óra alatt körbe tekerték 10évesen dolgokat de bakker 200km-ről beszélünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!