Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ilyen kánikulában is szoktatok...

Ilyen kánikulában is szoktatok hosszabb távokat menni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 06:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Fenéket, nem embernek való ez. Most 5km-t tekertem, ennyire van az első kocsma, ahol van légkondi. 😁🍺
2022. júl. 23. 07:46
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Fenét 30cfok a beton htakin városban 40 , kerülni kell a sportot, barmi baj kehet.
2022. júl. 23. 08:59
 3/17 anonim ***** válasza:
35%
Hajnal 3 kor keltem mert haverokkal le volt beszélve mára egy velencei-tó kör. 4kor indultunk, egyedül 1:30alatt simán leteketem nekem ajtótól ajtóig 51km, de haverok közt többen is kocabringások meg kell állni “inni? :D” meg fényképeket csinálni így 7re kerültük meg, majd feltekertünk haverhoz pákozdra és már rotyog a pörkölt a bográcsban, ketten pedig már csutakrészegek azt se veszik észre, hogy mi többiek alkoholmentest iszunk :D
2022. júl. 23. 10:02
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Deegyébként az ilyen nyári kánikulád napokon érdemes hajnalban felkelni, ilyenkor remek friss a levegő, és pont bringázni való hőmérséklet van.
2022. júl. 23. 10:04
 5/17 anonim ***** válasza:
Mivel hajnalban nem tudok felkelni, ha igen, akkor semmi kedvem sportolni, így nem megyek sehova. Éhgyomorra nem tudok mozogni, napkelte előtt meg nem fogok felkelni másfél órával enni, ráadásul étvágyam sincs rögtön ébredés után. Este 5-6 körül mennék én szívesen, de még 8 körül is olyan mintha szaunában lennék, várom már a mai hidegfrontot, holnap tekernék már.
2022. júl. 23. 10:47
 6/17 anonim ***** válasza:
68%
Nekem mindegy az idő (télen -10 fokig meg 5 cm hóig is megyek meg, ha esik az eső, akkor is meg a 40 fokban is...) ma is 1-kor indulok egy 80km-es light-os tekerésre. Félidőben egy csobbanással a Balcsiban.
2022. júl. 23. 10:47
 7/17 anonim ***** válasza:
2x1,5 km-t a munkahelyre.:)
2022. júl. 23. 17:05
 8/17 anonim ***** válasza:

23,66km amikor indultam 40c° volt.

Mondjuk kivesz az emberből.

Holnap valaki egy jó Jánoshegy?

Persze fogassal megyek. Van egy kis kör az érdekel,hogy mennyi.

2022. júl. 23. 17:52
 9/17 anonim ***** válasza:
Régebben igen. Ahogy öregszem, már ki sem nézek ilyen időben, még a redőnyt is lehúzom :D
2022. júl. 23. 19:09
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Elmúlt két nap 240 km-t tekertem 2100 szintemelkedéssel. Déltől este 6-ig a mászások alatt nagyon sokszor meg kellett állnom. De eddig mindkét nap teljesítettem a célt. Nem mondom, hogy okos dolog volt belevágni, de megcsinálható. Amúgy vagy korán kell kelni, vagy este hat után indulni. Van kb. 3-3 óra, amíg viszonylag kellemesen lehet bringázni.
2022. júl. 23. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!