Olcsó de jo bicikli, tudtok ajánlani? Max.100-150e
Figyelt kérdés
Van bicikli utánfutóm is a kisgyerekem számára, hozzá szeretnem majd kötni.
Van mar biciklim de leakarom cserélni
2022. júl. 14. 18:54
1/11 anonim válasza:
Ennyiért újan nem lehet jó bringát kapni. Vagy olcsó lesz, vagy jó. 200 körül indulnak a normális bringák.
2/11 anonim válasza:
Használtat nézz ennyiért! A Testbike bolhán, vagy vatera, jófogás.
Igaza van az 1-esnek, újonnan a valamirevaló bringák 200-250-nél kezdődnek manapság.
3/11 anonim válasza:
Használtan keress ennyiért. De ott is nagyon figyelmesnek kell lenni, mert a legtöbb bicaj, azért eladó, mert valami gebasz van vele, főleg, ha feltétlenül jó áron találsz valamit...általában leharcolt gumikkal adják el (sokszor olyant is tapasztaltam, hogy lomizott gumit raknak rá direkt, hogy azért legyen gumi, de azonnal cserés a vevő részére, ezzel jó pár ezer forint azonnal a plusz) A másik, hogy szinte kivétel nélkül centíroztatnod kell egyből, ha nem értesz a centírozáshoz ez megint plusz kiadás. A felniket is jó átnézni, mert lehet már megvan repedve valahol stb. és én most csak a kerekeket írtam le azt még mennyi mindent lehetne. Megtoldod az összeget, ha 150-ig el tudsz menni raksz hozzá 50-et és ott már tényleg kapsz 200 körül, amit újonan megveszel és szervizelik is ingyen 1-2 évig neked, ha nem te teszed tönkre direkt. Én csak új bicajban gondolkodnék.
4/11 anonim válasza:
Hol akarod használni és mennyit? Mert ha csak városban használod és nem mindennapos jelleggel, akkor tök fölösleges 200-at kiadni egy bicóért, normális városit már 110-130 körül is kapsz.
5/11 anonim válasza:
CAPRIOLO sunrise 28as - Benger Scirocco trekking 28as Webbicikli.hu Kerékparcity.hu , Romet Rumble 29es Hervis stb .
6/11 anonim válasza:
Ha csak ennyit szánsz rá, akkor használtan lehet érdemes keresni
7/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ujban gondolkodnék.
Nemigazan bízok meg a hasznaltakban.
Hisz hol a garancia ha barmi van.. azert főleg.
De amugy abba is van vmi ha tobbet kitudok probalni.
5os megnézem.
2022. júl. 15. 22:44
8/11 anonim válasza:
Jobb alkatrészek vannak, ha folyamatosan karbantarva volt, baja nem lehet...
9/11 anonim válasza:
Én már régebben vettem, akkor kigondoltam egy árkategóriát, amiről elsőre úgy tűnt, hogy normális kerékpárt lehet venni.
Aztán ahogy egyre jobban belemélyedtem, kiderült, hogy jobban járok, ha annyiért használtan veszek egy jó minőségűt.
10/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon megéri használt bringákkal foglalkozó üzletben vásárolni, mert sokkal olcsóbb mint egy új, rendbe rakva kapod meg a bicót és garit is vállalnak rá. Illetve tudnak a te igényeidnek megfelelőt ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!