MGéza kérdése:
Új gumit veszek, melyiket inkább?
Figyelt kérdés
Néha picit porosabb, göröngyösebb utakon is használva, outi külsőt nézek. Ez a kettő jött szóba:
Continental GP III
Continental Gator hardshell
Az egyes mellett szól az aszfalton jobb tapadás, a másik mellett hogy a néha pár száz méteren kavicsos, vacakabb útburkolatot jobban bírja.
Most GP II van feltéve, de lassan kopásjelzőig lekopott, oldalfala sem néz ki szépen, szóval esedékes a csere.
2022. jún. 18. 11:02
1/3 anonim válasza:
Mi a cél? Ha gyors akarsz lenni, akkor GP. Ha nem akarsz defektet, akkor Hardshell. De pl. a Gatorskin pont a kettő között van: jól tapad és a defekteknek is jól ellenáll. Valamint könnyebb, mint a Hardshell.
2/3 anonim válasza:
Eddig Schwalbe Lugano és Duranot használtam, az oldalfala mindegyiknek szétrepedezett, a szálak jöttek le róla. Most vettem Tufo Comtura Duo-t, pár 100 km van csak benne, de eddig kiváló. Ár-érték arányban szerintem verhetetlen, 12500 darabja, bár a GP3 pár grammal könnyebb és nagyobb a szövetsűrűsége, de nekem nem kellene huszonezer pénzért, ha csak nem versenyeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!